• 瀏覽: 2,511
  • 回覆: 14
港鐵仍有在毒果落廣告

再推看, 黃絲沒發動性價比最高的佔領東西鐵
是否毒果跟港鐵有協議??

黃絲被利益集團玩獲勁

引用:
原帖由 thank-777 於 24/12/2017 17:59 發表
港鐵仍有在毒果落廣告

黃絲被利益集團玩獲勁
係港鐵怕咗毒果,賣廣告當交保護費啫!

金主,唔可以得罪嘅!

引用:
原帖由 thank-777 於 2017-12-24 05:59 PM 發表
港鐵仍有在毒果落廣告

黃絲被利益集團玩獲勁
你嘅邏輯推理幾有意思!!

事實上黃絲帶從來都只係一班無知,自私,野蠻的低端人士!!

政治或者利益鬥爭中的棋子,嘍羅!!

今日係平安夜, 我都忍唔到口要屌柒馬屎坑呢條仆街港鐵主席,
明知平果日報越來越薄, 即係証明睇平果的人越來越少, 廣告都係越來越少,
但係馬屎坑就指定港鐵必須在平果日報刊登大版招工廣告, 仲要係刊在貴價的B版面, 其實即係送錢去救肥佬泥.
全港各大公共交通機構都不會在平果日報刊登招工廣告, 就係明知要搵工的人不會睇平果日報, 在平果登招工廣告如同倒錢落海, 港鐵的黃屍員工跟肥佬泥打龍通, 一直以來長期在平果日報卜咗位登廣告, 港鐵條水喉直通肥佬泥, 我已向港澳辦主任張曉明打報告, 張曉明處理完一地兩檢之後, 一定嚴查馬屎坑.

引用:
原帖由 狂人甲 於 2017-12-24 06:09 PM 發表

你嘅邏輯推理幾有意思!!

事實上黃絲帶從來都只係一班無知,自私,野蠻的低端人士!!

政治或者利益鬥爭中的棋子,嘍羅!!
馬時亨曾經為了港鐵利益, 老屈大陸人

我仇視他...

幾年前,

幾位不用工作的黃絲小朋友, 退休黃絲老人, 有老公養的黃絲大肚婆

已夠令到東西鐵玩完..打擊黃絲最討厭的遊客, 給壓力香港政府

是否收了馬時亨錢, 失聲??

現已過了時機

黃絲傻仔被人利用... ... ..

引用:
原帖由 thank-777 於 2017-12-24 19:44 發表

馬時亨曾經為了港鐵利益, 老屈大陸人

我仇視他...
所以深圳地鐵起新綫,一條都唔批俾港鐵

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-12-25 02:10 PM 發表

我十月時去觀瀾大道, 見到該地建輕鐵, 圍板大大隻字寫係由港鐵建造,
港鐵一邊在大陸搵市場項目賺大陸錢, 另一邊就一條大水喉直通肥佬泥,
港鐵早幾年在龍勝地鐵站上面建樓, 名為天頌, 賺人民幣賺到盆滿砵滿,
中共黨政機構每日都有專人監控平果日報的內容, 見到港鐵日日都在平果日報刊登大版廣告, 名為招工, 實為洗錢.

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-12-25 02:10 PM 發表

港鐵在深圳經營龍華線, 港鐵在大陸賺人民幣, 在香港放水畀肥佬泥.
平果日報係反中亂港大本營, 港鐵以廣告費形式明撐肥佬泥, 主席馬屎坑要問責.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2017-12-25 16:59 發表

港鐵在深圳經營龍華線, 港鐵在大陸賺人民幣, 在香港放水畀肥佬泥.
平果日報係反中亂港大本營, 港鐵以廣告費形式明撐肥佬泥, 主席馬屎坑要問責.

所以俾深圳市政府睇穿,港鐵入標投建新綫,深圳市政府一條都唔批,全數俾晒親生仔深圳地鐵公司

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2017-12-25 04:59 PM 發表

bingo box 是無人便利店

是國內創科之選...

香港沒資格玩的事..

多謝分享

應該唔夠膽掛,係等同和全港巿民反面喎。

占東、面鐵等於政治自殺。關乜馬仔事?

黃絲當年敢去做

真係有成效的

他們過了時機嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]