註冊 登入

俄冒死相告:六個國家準備同時與中國開戰

引用:
原帖由 一朵青花 於 2017-12-6 08:10 AM 發表

我们中国人不怕死,美国人敢跟我们核武器互相毁灭吗?
《低端人口》當然不怕死

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2017-12-12 11:40 AM 發表

《低端人口》當然不怕死
应该比你高端点

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 love80 於 2017-12-5 06:54 PM 發表

https://youtu.be/JIsn6BNO_vY
六個國家準備同中國開戰?
是否 燕、楚、齊、韓、趙、魏~~打秦?

回覆 引用 TOP

冒死?😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級灰膠袋 於 2017-12-12 01:07 AM 發表

咁重等乜呀?一味係度吹水?果啲小國咁勇唔怕死,開戰之後,最後咪衹得兩個國家得益,美國同印度呢兩大國囉,其他小國就肯定滅國啦。佢地真係當中國啲核武器係留架?
世界多國聯軍聯合打劫中國, 當然不會預先通知幾時打及打那裹.
中國真係當世界多國啲核武器係留架?

黑玫瑰
打核戰?大家一艧熟

熱門搜尋: 眼鏡 名牌 韓國時裝 鑽石

回覆 引用 TOP

现代美帝打仗都是打联军招牌欺世盗名,大陆备战是准备与美帝为首的西方列L及其走狗全面开战而部署。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2017-12-17 05:45 AM 發表

世界多國聯軍聯合打劫中國, 當然不會預先通知幾時打及打那裹.
中國真係當世界多國啲核武器係留架?
其實你係咪唔正常架?佢地無啦啦攻擊中國係等同侵略呀,重好意思講揾聯合國出頭?中國係自衛還擊喎。何況中國真係倒下,對傍邊既俄國無好處,你地成日話可拿到中國土地來分化,但你以為俄國係豬咁蠢嗎?下個就輪到佢啦,到時點頂呀?所以俄國點都要幫拖囉!

引用:
原帖由 超級灰膠袋 於 2017-12-17 01:44 PM 發表

其實你係咪唔正常架?佢地無啦啦攻擊中國係等同侵略呀,重好意思講揾聯合國出頭?中國係自衛還擊喎。何況中國真係倒下,對傍邊既俄國無好處,你地成日話可拿到中國土地來分化,但你以為俄國係豬咁蠢嗎?下個 ...
現代多國打劫中國拿 jetso, 清朝8國打劫中國拿 jetso.
被劫者同行劫者講, 打劫無 jetso!

黑玫瑰
引用:
原帖由 WongManTak 於 2017-12-18 02:11 AM 發表

現代多國打劫中國拿 jetso, 清朝8國打劫中國拿 jetso.
被劫者同行劫者講, 打劫無 jetso!
咁鐘意用現代既中國同清朝相提並論,放在同一個層次?當時清朝已落後西方既世界很多,對於外國知識短訣,大部份平民百姓都從來無讀過書,所有武器裝備都是外國進口,又沒拿來操練。奸商既外國人將毒品包裝成有益用品賣給清政府,令國人受重大傷害,所以當外國進攻時便不堪一擊。現在既中共大部份人都有書讀,可以海外留學,同以前知識可同日而語,武器方便更利害萬倍,各種武器都可以自行建造,在世上僅次於第一既美國。兩個時代國力,跟本就差別相當巨大,乜你係末讀過中國歷史架嗎?除口噏,當祕笈。

回覆 引用 TOP

現在的中國和清朝不能相提並論

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hangten 於 2017-12-6 06:47 AM 發表

鄧小平之子鄧質方和孫子鄧小弟(美國籍)
習近平女兒 (美國綠卡)
習近平的姐姐(加拿大籍)
習近平弟弟(澳洲籍)
劉少奇之女劉婷婷(美國籍)
江澤民的孫子江志成(美國籍)
陳雲之子陳元(美國籍)  ...
我全家英籍
但好挣
英、美

回覆 引用 TOP

on9 個死字唔知點寫? 開戰就趁早啊! 最好來一場大屠殺,華裔留低,全部都要種族屠殺……

回覆 引用 TOP

[隨風體] [振衣千石磨一劍,濯足冰川大海流]
[作者: 意隨風; 號:五更孤老; 隨風影雪; 滅絕詩家]

浩瀚江海凋碧樹,問君何故上高樓。危途獨賞寒梅舞,北國嬌花罷俗流。
山古寺,冷千秋。傳烽塞,布衣裘。悲往恨,烈章酬。寇舟犯,衛九州。
氣貫斗牛山色絕,霞飛萬里火流星。隹人已遠名還在,鳳舞崖巔草葉經。
何處得,訴悲歌。皆南去,山欲折。因我落,對誰說。弦忽斷,灑淚波。
女俠昔年曾禦劍,公孫聶隱四娘靈。來如雷電魂猶記,不盡煙波落日庭。

竹杖芒鞋踏半生,
罡風霜雪渡天涯,
廿載五陵遊子夢,
風波煙裹影浮生,

消遙伴我清風爽,
世態炎涼莫介懷,
火浴鳳凰歸有日,
一身煙雨去無聲。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。