• 瀏覽: 3,815
  • 回覆: 43
引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-3 08:36 PM 發表

既然知道 美國歐洲日本 是一堆流氓, 爲什麽 小習子 還要哀求 美帝承認 市場經濟地位, 不要不是更威風嗎?

這樣吧, 由外交部 自行否認中共囯的市場經濟地位, 跟一堆流氓 劃清界線,如何 ...
能把經貿扯到外交部…

看來你也是個智將!

中國入世擬定書你看過未?
知唔知15條講乜?
(a)項(ii)的規定了解咗末?

你解釋到俾我聽之后,
我至教訓你

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-3 08:55 PM 發表

共慘黨 快D 自行宣佈 拒絕承認 中共囯 的 市場經濟地位,免得被 美帝反對!
不學無術!學人講經貿…
問你野…你就乜都答唔到!

淨係識東拉西扯!
喺度死撐

問你中國入世擬定書呀
學人講GATT WTO...

咁經濟市場地位係乜呀?
簡單D啦!

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-3 09:08 PM 發表

市場經濟地位 就是 共慘黨很想要, 給了2450億美元保護費後,美帝仍反對給與 的東西。

共慘黨有骨氣的話, 就應自行宣佈 中共囯 並不承認有任何 市場經濟地位, 使美帝 沒法子反對!
d肺人講埋哂D廢話!

嘥米…

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-3 09:28 PM 發表

真話才能夠恥笑共慘黨和中華人民共和蟈人, 廢話並不可以!
你慢慢癲啦!

我怕狗……唔阻你啦

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-3 08:36 PM 發表

既然知道 美國歐洲日本 是一堆流氓, 爲什麽 小習子 還要哀求 美帝承認 市場經濟地位, 不要不是更威風嗎?

這樣吧, 由外交部 自行否認中共囯的市場經濟地位, 跟一堆流氓 劃清界線,如何 ...
所以咪話你傻仔囉!
你都唔知特朗普點解要話“美國唔承認中國市場經濟地位”,就响度嘈嘈閉。
外交部講咩你又唔知,中國政府講咩你又唔知,中國入世條文寫咩你更加唔知。
超……我問你幾條咁簡單嘅問題,你乜叉都唔L知,唔L明,仲响度嘈嘈閉,hkg……真g!!!😂😂😂

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-3 09:46 PM 發表

其實 絕大多數中華人民共和蟈人 跟 農場裏的畜牲一樣, 都沒有資格 參與揀選 人大代表,所以都是 低端人口。

閣下作爲低端人口一分子, 來香討只會 自討沒趣!
痴痴呆呆…才能坐埋一枱

你無能答我問題,
你我無共通語言!

請不要浪費大家時間!!!

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-3 09:42 PM 發表

這樣吧, 由共慘黨 自行否認中共囯的市場經濟地位, 美帝便無法反對,你滿意了嗎?
嘩……
你真係乜叉都唔L知,唔L明,人云你亦云,只係一嚿人肉復寫機,個腦大裝草,夠哂低端。
你一條問題都答唔出,都唔L知中美之間玩咁乜,自己低端就低端啦,竟然仲好意思要中國外交部回應你咁低端嘅要求???
一部低端嘅人肉復讀機,居然仲厚顏無恥到要求中國外交部做嘢???
唔該唔好將你自己嘅低端,變成中國外交部嘅問題啦!
HKG……真g……

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-3 09:46 PM 發表

其實 絕大多數中華人民共和蟈人 跟 農場裏的畜牲一樣, 都沒有資格 參與揀選 人大代表,所以都是 低端人口。

閣下作爲低端人口一分子, 來香討只會 自討沒趣!
唉…
問你中國方面點解咁講咁做,你唔知,我都當你係中國嘅敵人,唔知就算啦!
但係你“爹親娘親都唔及老美親”,咁美國人做咩、點解咁做,你一定知啦啩?乜原來你响老美心目中,連只狗都不如㗎?特朗普做嘢,竟然完全冇同你交待過哦,搞到你咩都唔L知,咩都唔L明,原來你嘅任務就只係“做好人肉復讀器”就得啦!
唉…HKG你低端成咁,仲邊有响呢個世界存在嘅價值呢?😂😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]