• 瀏覽: 13,454
  • 回覆: 250
  • 追帖: 1
+8
真係覺得奶媽越做越唔似樣,
事事都偏向黃絲,逾越底線,
不如請董伯伯回爐再做特首!
引用:
團結香港基金主席董建華昨在基金晚宴致辭,他指香港社會有深層次內訌,會令優勢消失,香港須配合國家發展,包括積極參與「一帶一路」及大灣區發展。他亦提及「十九大」報告,呼籲港人透過報告了解中國共產黨,從而了解國家和香港未來發展道路,不要故步自封。

董建華在席上親吻妻子。(蘇文傑攝)  
新聞來源連結:
https://www.am730.com.hk/news/新聞/社會深層次內訌-董建華:港優勢消失-104849

掃黃遊擊隊 -
鏟除港英本土,
支持香港土地革命,
要求人人均分郊野公園!
咪又係多得佢,揾個肥仔捐錢都失手 
幾十歲都唔帶眼識人,見人咁肥都知佢自控同執行能力差㗎喇,仲委以重任
超級聯繫人都做唔成 

大少乃又食着鴉片啊?咁興!

引用:
原帖由 degas 於 2017-11-24 08:40 PM 發表
咪又係多得佢,揾個肥仔捐錢都失手
幾十歲都唔帶眼識人,見人咁肥都知佢自控同執行能力差㗎喇,仲委以重任
超級聯繫人都做唔成
佢害到肥平妻離女散

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-11-24 22:29 發表
你就食鴉片~幫侵侵打開度監房門送佢條老野入去抱肥何呀~
冇食鴉片,點解搞錯肥何,佢係貪曾時代嘎!

內地已上軌道

董生應該看看中國&香港歷史,
香港優勢從何時起,從何時落

引用:
原帖由 zjx 於 2017-11-24 08:31 PM 發表
真係覺得奶媽越做越唔似樣,
事事都偏向黃絲,逾越底線,
不如請董伯伯回爐再做特首!

董建華在席上親吻妻子。(蘇文傑攝)  
新聞來 ...
預咗九十七後陀衰

有咁多「反中亂港份子」係度
唯恐社會不亂
香港只會逐步被邊沿化
淪為中國其中一個城市而已 ...

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-11-24 22:39 發表
你吾系話??你將佢撥俾貪曾??甘既大話你都講??
人D大紫莖邊個俾咩歸邊個咯,事實如此,有咩好坳?
還有仁仁單案咧,黃絲出手遲着救唔到係可惜啦咩?
大少乃又唔使激成咁,我都無講物以類聚嘛。

主題標籤 #董建華
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]