• 瀏覽: 3,546
  • 回覆: 26
引用:
原帖由 快樂榮 於 2017-10-23 09:30 PM 發表
在此衷心希望受傷警察早日康復,早日回復崗位為市民服務。亦希望狗口之人,多災多難,折福折壽
希望樓主準時服藥,早日康復,
精神病唔喺絕症,好多人支持你 !

引用:
原帖由 梁玉芬 於 2017-10-24 03:00 PM 發表

明眼人都睇出點解會比人斬, 肯定做得傷天害理的事, 睇佢比呀媽住公屋都知道, 又唔見我比人斬?
佢俾同樓的儍佬斬, 彼此不相識的, 會發生响任何人身上。 你有乜意外千祈唔好報警? 求上帝保佑一生平安

引用:
原帖由 梁玉芬 於 2017-10-24 03:00 PM 發表

明眼人都睇出點解會比人斬, 肯定做得傷天害理的事, 睇佢比呀媽住公屋都知道, 又唔見我比人斬?
驚你斬人,記得吃藥。

引用:
原帖由 chan0318 於 2017-10-24 04:32 AM 發表
強烈建議樓主,出帖前先組織下自己想表達咩事,再慢慢諗下點樣以文字描寫........

打兩句“警察比人斬,報應“,然後就標題寫政治討論........

呃分呀?
板主批准,吹啊

乜香港住公屋好折墮咩?
精神病都識為民主去殺黑警,樓主仲等咩?

住公屋就叫做折墮嗎? 香港有幾百萬人都系折墮嗎?
冇基礎勞工,高尚的私樓人都要自己倒屎倒尿。 連上樓都要自己行幾十層樓。 私樓人可以自己種菜種米都吧!
衣食住行,倒屎倒尿,私樓人自己做L埋佢啦!

住公屋叫做折墮, 咁大L把人等著折墮了。
引用:
原帖由 梁玉芬 於 2017-10-23 07:18 PM 發表
起碼有3萬一個月, 仲要呀媽住公屋, 不孝子, 爭在未死, 不過都應該好痛苦, 報應

下~49歲警母住公屋折墮?
佢自已已搬出去~可能也是公屋(也可能是私樓)
家老住公屋等於keep間屋~以後可隨時回歸
重有層樓可租出去
再不然都是公屋住一世小小錢份糧都好駛過人
我覺得佢贏好多人
其實樓主你眼紅人而已吧

引用:
原帖由 梁玉芬 於 2017-10-23 19:18 發表
起碼有3萬一個月, 仲要呀媽住公屋, 不孝子, 爭在未死, 不過都應該好痛苦, 報應
拿!又係學嘢嘅時間啦!
—— 典型嘅幼稚小學雞!

人在做...天在看.....小心有報應

引用:
原帖由 快樂榮 於 2017-10-23 09:30 PM 發表
在此衷心希望受傷警察早日康復,早日回復崗位為市民服務。亦希望狗口之人,多災多難,折福折壽
可能佢去暴動破壞嘅時候畀警察扑爆頭,所以好憎恨警察啦!

引用:
原帖由 梁玉芬 於 2017-10-23 07:18 PM 發表
家家有本難諗的經!你知道個仔唔理佢、個仔唔比錢佢、個仔的伴侶想一齊住!白痴、無聊

皇氣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]