• 瀏覽: 5,099
  • 回覆: 63
+9
【新增Mr. Wally回應】穿着英國漫畫《Where’s Wally》衣裝的日本街頭藝...

大媽有身份証

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20171023&s=6996647&a=57365126

飯民話反對輸入外勞

鬼叫你收人錢,做義工就無問題

唔好煩警察啦,直接叫入境處拉9佢違反逗留條件啦。

一隻着紅衫嘅乞兒,,,,

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-10-23 05:53 PM 發表
呢個??佢好cute的....大少奶上星期系尖咀碼頭見過佢....

7483058 7483059
佢應該立塊牌,只係義工,唔好比錢

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-10-23 05:57 PM 發表
police有冇同佢解釋入境逗留政策??解釋清楚吧....

香港系國際都市....好客之道....有多d吾同文化既人黎做交流...系一件好事....但要遵守香港入境逗留政策......
表演賺錢係黑工,做義工表演唔賺錢當你係遊客

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-10-23 06:01 PM 發表

大少奶梗知啦~但有冇人同佢解釋過先得架......
你同佢解釋就得啦

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-10-23 05:57 PM 發表
police有冇同佢解釋入境逗留政策??解釋清楚吧....

香港系國際都市....好客之道....有多d吾同文化既人黎做交流...系一件好事....但要遵守香港入境逗留政策......
有幾多國際都市嘅人識香港?咪笑九死人!

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-10-23 06:16 PM 發表

好好好...有冇佢fb呀??大少奶叫個侄用少少架文同佢解釋下....佢識少少咋.....
你問埋你個侄點解返大陸會上到fb啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]