• 瀏覽: 39,836
  • 回覆: 49
引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2018-3-7 08:56 PM 發表
等咗10分鐘無電車⋯⋯⋯超失望⋯⋯⋯
巨魯尾黑過777⋯⋯⋯仲未有電車⋯⋯⋯

電車用電又有專線軌道⋯⋯⋯唔該班高層聘請班稍為正常噃少少電車駕駛員⋯⋯⋯咁部平民電車速度無奶油會慢銀過申請排公屋條隊⋯⋯⋯電車公司用咁銀高銀糧請埋咁多同特區政府完全無分別無銀用粉腸管理層把柒咩⋯⋯⋯

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2018-3-12 07:19 PM 發表
電車用電又有專線軌道⋯⋯⋯唔該班高層聘請班稍為正常噃少少電車駕駛員⋯⋯⋯咁部平民電車速度無奶油會慢銀過申請排公屋條隊⋯⋯⋯電車公司用咁銀高銀糧請埋咁多 ...
電車用電又有專線軌道⋯⋯⋯巨魯尾⋯⋯⋯班高層聘請埋D年輕朱油包電車駕駛員把柒咩⋯⋯⋯電車公司用咁銀高銀糧請埋咁多同特區政府完全無分別無銀用粉腸管理層把柒咩⋯⋯⋯

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2018-3-13 07:17 PM 發表

電車用電又有專線軌道⋯⋯⋯巨魯尾⋯⋯⋯班高層聘請埋D年輕朱油包電車駕駛員把柒咩⋯⋯⋯電車公司用咁銀高銀糧請埋咁多同特區政府完全無分別無銀用粉腸管理層把柒咩& ...
真係好銀想XYZ個朱油包年輕電車駕駛員⋯⋯⋯巨魯尾駕駛部電車速度慢銀過排公屋條隊多多聲⋯⋯⋯正一聘請埋班垃圾無銀用高層⋯⋯⋯

電車應該已成為港島區平民重要交通工具⋯⋯⋯交通工具速度始終比用雙腳行路快幾倍⋯⋯⋯往往卻換來一肚氣⋯⋯⋯多得高層無專心挑選稍為正常肯為用家著想嘅電車駕駛員⋯⋯⋯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]