• 瀏覽: 4,066
  • 回覆: 14

依家啲學生係咪傻撚左,有無人性

黃絲簡直畜生都不如

枉將來為人師表!

多得梁振X間接將香港撕裂到此地步唔少。

出這標語的人真是滅絕人性,冷血,枉為人為人師表。
教大生如果隻標語不是你們貼的,站起來,發聲明,劃清界線,否則就是 默認 代表你們

聽住電台,愈聽愈嬲。面對學生的大是大非,都仲係度幫緊貼大字報果個人搵借口。主持問你,將來成為老師,你的學生做出同樣的事,你會點做。你個答案,竟然係由學生自行決定,自行承擔後果。言下之意,即係你將來對學生的教育理念就係你死你事,關我l事。如果你真成為了一名老師,去邊間教,唔該出聲。立即通知親友幫子女轉校!!

蔡匪若蓮,劉匪曉波。這就說明是那些港獨用簡體字嫁禍內地人。

香港D大學生居然咁樣,負責教育的官員應該要負責。
以前的不可追,現任的要有承擔。
只要「大學生」自己承認係教育及考試制度有問題,令他們這些原本無資格讀大學的人居然可以入到大學,要求現任官員負責,辭職下台,當然「大學生」也要退學表示。
有足夠人數應該可以逼宮。

引用:
原帖由 makelover416 於 2017-9-7 09:19 PM 發表

依家啲學生係咪傻撚左,有無人性
貼上去既學生 希望佢屋企人永遠平安 唔會有報應

引用:
原帖由 princeisprince 於 2017-9-8 08:51 AM 發表
多得梁振X間接將香港撕裂到此地步唔少。
我唔會多謝粱振英,我會多謝你將香港撕裂到此地步

引用:
原帖由 kwk888 於 2017-9-10 01:51 AM 發表

貼上去既學生 希望佢屋企人永遠平安 唔會有報應
一定啦,將來佢地個仔因為今日咁出位而令到佢以後冇人敢請而搞到要跳樓自殺,全港市民都會恭喜佢地

引用:
原帖由 使忽軌 於 2017-9-15 04:58 AM 發表

我唔會多謝粱振英,我會多謝你將香港撕裂到此地步
都有道理,不過我係話梁振X,唔係你講全名嗰個人。

仲攞出來J

引用:
原帖由 princeisprince 於 2017-9-15 09:56 AM 發表

都有道理,不過我係話梁振X,唔係你講全名嗰個人。
佢唔係講梁振英,佢係講粱振英,你識字嗎?

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2017-10-3 06:38 PM 發表

佢唔係講梁振英,佢係講粱振英,你識字嗎?
你真了不起。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]