• 瀏覽: 2,370
  • 回覆: 27
引用:
原帖由 hanE 於 2017-8-23 01:57 發表

深有同感!離題講吓痴瘋一家,我真係好唔明?到底佢一家係為乜咁做,為美金而有令在身?但係為錢而拉埋個仔落呢潭渾水?換來千秋罵名?還是對中國有仇?
迷信可以使人變成絕對非理性;美國是天使,中國是魔鬼,不少民主教徒的反華意識根深柢固,至死不渝。

一早已經在“你的管"看完全輯,真的不錯

引用:
原帖由 hanE 於 2017-8-23 01:57 AM 發表

深有同感!離題講吓痴瘋一家,我真係好唔明?到底佢一家係為乜咁做,為美金而有令在身?但係為錢而拉埋個仔落呢潭渾水?換來千秋罵名?還是對中國有仇?
有D嘢真係好難解釋...
聽永康佢老竇講嘢..十足法輪功

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-8-23 08:56 AM 發表

迷信可以使人變成絕對非理性;美國是天使,中國是魔鬼,不少民主教徒的反華意識根深柢固,至死不渝。
法輪功正是其一表表者

引用:
原帖由 hanE 於 2017-8-23 01:57 AM 發表

痴瘋認真讀書都係掹車邊入 U 畢業好彩做ACO ,唔好彩做CA
我覺得佢父母係要咁賭

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-8-23 08:56 AM 發表

的確係咁。
所以每當有中國負面的消息時,
他們就會有高潮。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-8-23 11:21 發表

的確係咁。
所以每當有中國負面的消息時,
他們就會有高潮。
無負面消息時,可以創造“新聞”。

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-8-23 09:14 發表
一早已經在“你的管"看完全輯,真的不錯
不明,“你的管”應該不是神某的。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-8-23 11:12 發表

痴瘋認真讀書都係掹車邊入 U 畢業好彩做ACO ,唔好彩做CA
我覺得佢父母係要咁賭
佢最好入無線,發揮天賦。

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-8-23 11:46 發表

不明,“你的管”應該不是神某的。
Youtxxe,好早已前已經有齊四集,一口氣看完

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-8-23 12:20 發表

Youtxxe,好早已前已經有齊四集,一口氣看完
謝謝!

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-8-22 03:02 PM 發表

等佢地日日爭取“民主”啦!
冇錯,由得佢哋行走該路
康莊大道留給大家吧

引用:
原帖由 瘋狂樂曲 於 2017-8-23 17:02 發表

冇錯,由得佢哋行走該路
康莊大道留給大家吧
金句!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]