• 瀏覽: 990
  • 回覆: 16
+4
今年是香港回歸二十周年,亂象叢生,近年先後經歷二○一四年違法佔領行動,去年旺角新春暴亂等,有政界中人認為,大批八十後、九...

等坐

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170821/mobile/bkn-20170821000346238-0821_00822_001.html

時辰快到......逃不了....

由董建華開始搞衰晒又唔講, 你估太熱天時上街好過癮咩

引用:
原帖由 louie186 於 2017-8-21 12:44 PM 發表
由董建華開始搞衰晒又唔講, 你估太熱天時上街好過癮咩
冇嘢吓話
董建華97上任
97年以老美為首嘅金融大鱷夾擊亞洲貨幤引發98年亞洲金融風暴
香港基本上能自保
只係被其他亞洲城市拖累
你唔屌個搞事嘅指責個保住香港冇損失嘅?
自欺欺人真係上晒腦

引用:
原帖由 全宇宙 於 2017-8-21 01:32 PM 發表

冇嘢吓話
董建華97上任
97年以老美為首嘅金融大鱷夾擊亞洲貨幤引發98年亞洲金融風暴
香港基本上能自保
只係被其他亞洲城市拖累
你唔屌個搞事嘅指責個保住香港冇損失嘅?
自欺 ...
冇嘢吓話
你知唔知果年恒指跌幾點? 幾多人破產, 咁叫自保?
仲有一講到佢我就興, 香港百幾年都無病疫, 佢一坐低就賴野
仲有佢個太空人老婆, 佢個八萬五, 第廿三條,
有乜野唔係搞鑊粥出黎
屌佢老味臭化西, 當年有得簡起迪士尼定環球影城
佢都痴鳩線既, 簡迪士尼?? 而家年年蝕錢係咪你比返出呀
仲有母乳教學, 真係屌撚死佢
香港係國際社會黎架, 唔學英文學中文, 無撚野呀, 而家咪又走返轉頭
果幾年D細路咁就一世勒, 係咪你負責丫?
仲有個數碼港, 我就真係去都無去過囉

引用:
原帖由 louie186 於 2017-8-21 01:39 PM 發表

冇嘢吓話
有乜野唔係搞鑊粥出黎
屌佢老味臭化 ...
你知唔知董生係公認有歷以來最好嘅特首呀? 你嘅不幸不可推卸責任比人的,我03年都有入物業,人係要為自己負責的。

引用:
原帖由 peter925 於 2017-8-21 01:46 PM 發表

你知唔知董生係公認有歷以來最好嘅特首呀? 你嘅不幸不可推卸責任比人的,我03年都有入物業,人係要為自己負責的。
哦, 三件垃圾中無咁垃圾果件?

引用:
原帖由 louie186 於 2017-8-21 01:39 PM 發表 

冇嘢吓話
有乜野唔係搞鑊粥出黎
屌佢老味臭化 ...
老美金融大鱷唔係搶錢會有亞洲金融風暴恆指會跌?
有人搞你你唔屌個搞你嘅?
香港喺貨幣戰事實係打贏國際炒家
疫症關佢事咁美國台灣個個領導人唔撚落台?
全球有疫症嘅都係當地政府仆街美國總統正瘟神
八乜撚嘢萬五
八百五都未起點撚影響香港?
迪士尼年年蝕錢你失明定失聰?
唔係班仆街趕客會轉盈為虧 ?
全球都母語教學呀
數出全世界唔係母語教學嘅大城市有幾多個出嚟呀?
毒果鳩噏乜就用乜思維唔識自己分析思考

究竟仲要忍呢堆人及戴耀庭滿口歪理狡辯到幾時?

歹毒人渣仲要日日受傳媒追捧,做明星咁款

繩之於法!鏟草除根!
支持東方站勇敢不懼,日日揭發報道。

引用:
原帖由 全宇宙 於 2017-8-21 01:56 PM 發表

老美金融大鱷唔係搶錢會有亞洲金融風暴恆指會跌?
有人搞你你唔屌個搞你嘅?
香港喺貨幣戰事實係打贏國際炒家
疫症關佢事咁美國台灣個個領導人唔撚落台?
全球有疫症嘅都係當地政府仆街美國總統 ...
嗱, 我表態我係唔妥黎智英呢種小人
喂但係你講到董建華英明神武咁, 事實佢上台就話超英趕美,
咁香港超越左美國未? 而家係四小龍最差果個
你又講到樣樣都唔關佢事咁, 又會唔關佢事既
八萬五唔係佢搞既, 殺雞又唔係佢點頭既, 隻六號仔搞到跌市佢仲賴緊李+X鞋又唔關佢事
最高負責人都無責任, 咁邊個有責任呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]