• 瀏覽: 10,634
  • 回覆: 101
+6
話自己系乜乜基督徒,實際系騙徒

引用:
原帖由 ichthys2 於 2017-8-20 07:35 AM 發表
民主黨「偷雞不成蝕把米」。
由呀林白痴 一九就說是 強力部門
我就已估九成九是犯民又在作故仔了
佢哋真是太自以為是及自高身價了好心牠們就不要看到牠們咁重要啦
在國家眼中牠們根本最多只是一群烏蠅真係彩佢地都費時
還有請牠們的狗口不要常常掛着
為香港人
因為牠們最多都是為牠們自己及黃絲而已,從來都與我無關

引用:
原帖由 alvinip 於 2017-8-20 10:39 AM 發表

應該係無話事權既傀儡主席,必要時出黎頂鑊既啫!
Likely 都係 ...  

牛穢卿……喺氣

準備滅黨啦

引用:
原帖由 stabber 於 2017-8-20 11:39 AM 發表

重有個何偉途,十幾年前喺東莞叫鷄被拉,就話自已一個喺酒店,公安帶條女衝入房,廹佢除衫影相,民主黨又出嚟7,咁公安咪提出多D證據囉,最後又係無聲出!何生就踎咗幾個月!E個世界,7 ...
何偉途早幾年過左身喇, 過左身嘅人就算吧. 不過呢單同林子健好類似, 先高調 後收聲.

因為民主黨咁多往績 所以林子健事件 我第一反應就係覺得佢係咪叫雞出左事, 作故仔. 老婆同民主黨就信十足. 家下雞蟲扮英雄

引用:
原帖由 wingyiu55 於 2017-8-20 12:53 PM 發表

由呀林白痴 一九就說是 強力部門
我就已估九成九是犯民又在作故仔了
佢哋真是太自以為是及自高身價了好心牠們就不要看到牠們咁重要啦
在國家 ...
佢地無證無據 就講到好肯定係強力部門.. 家下衰左, 有證有據, 仲係度話可能有疑點... 雙重標準都吾係第一次

成個扮民都借機抽水,一齊仆

引用:
原帖由 qe9263 於 2017-8-20 07:08 AM 發表
政情:林子健案白鴿元老潛水 卿姐出頭撲火

報稱被擄走兼遭禁錮虐打嘅民主黨(白鴿黨)成員林子健,結果反被控誤導警務人員罪。一眾當初高調力撐林子健嘅白鴿黨元老,如外號「李漢奸」嘅李柱銘等人,事後潛晒水,黨 ...
今次民主黨李柱銘同前主席何俊仁陪同林子健召開嘅記者會會唔會令民主黨滅亡?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170815/mobile/bkn-20170815172844058-0815_00822_001.html

林子健案:開記招無通知中委 民主黨爆內訌

林子健支持者 (包括李柱銘資深大律師同何俊仁律師) 柒到核爆!

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170817/mobile/bkn-20170817093553877-0817_00822_001.html

被控誤導警方罪今提堂 林子健由警車押上庭

係呢。。有無人知佢係邊度?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]