• 瀏覽: 4,847
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2017-8-12 04:20 PM 發表

未見有……
https://www.youtube.com/watch?v=P70JMV3cmLw

引用:
原帖由 edgar.lui 於 2017-8-23 01:19 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=1TbacvvUuj0  -  第37秒

引用:
原帖由 head2010 於 2017-8-12 16:26 發表

所以我先覺得奇怪,俄羅斯是否睇見印度無興趣再投資T50而自己又缺錢繼續研發,所以話自己空軍都列裝証明俾印度睇技術成熟,希望印度重新考慮注資。
第一批 PAK FA 原定 100 架,因爲缺錢砍剩 12 架推遲量產

引用:
原帖由 edgar.lui 於 2017-8-23 01:19 發表

開彈倉果段, 經常被人懷疑係CG, 因為倉蓋開得太快, 飛彈掉出黎一瞬間嘅軌道同你po下一段片嘅F22同一個動作比較好唔自然......

邊可能有彈艙,除非唔洗油飛

引用:
原帖由 嫖-俠 於 2017-8-12 06:05 PM 發表

應該係搵水魚
中國應該排頭位,但應該又係殘廢版賣俾中國

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-8-23 12:19 PM 發表

佢肯賣有無所謂,買24架扮藍軍(印度)都抵啦

2018無可能

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-8-23 12:19 發表
你以為兔子係白象咩

毛熊從來唔會賣外銷版軍備俾兔子
由當年現代級驅逐艦加P270開始

引用:
原帖由 054D 於 2017-8-23 12:51 發表
佢肯賣有無所謂,買24架扮藍軍(印度)都抵啦
有某D人認為四妹既鴨翼會減低隱身能力
不過佢地從來無對T50既外露引擎發表任何意見

引用:
原帖由 機龍 於 2017-8-23 09:04 AM 發表

第一批 PAK FA 原定 100 架,因爲缺錢砍剩 12 架推遲量產
量產都只係得12架,好像少左d

命名為"蘇-67"啱d

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-8-23 14:55 發表

有某D人認為四妹既鴨翼會減低隱身能力
不過佢地從來無對T50既外露引擎發表任何意見
已改

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]