註冊 登錄

[文化討論] 毒果最大讀者群是五毛

毒果最大讀者群是五毛 E-mail 此主題給朋友

如果無五毛天天翻牆去點擊,看看報什麼,然後上香討嘈,毒果應該一早收了檔。

熱門搜尋: 英文補習 保安課程 韓語 bba
不認都無用!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-8-12 01:38 PM 發表

如果無五毛天天翻牆去點擊,看看報什麼,然後上香討嘈,毒果應該一早收了檔。
如果唔係咁,毒果契弟班自僱轉帖門生食LC

毒果班契弟自僱轉帖-狗奴才,全家死於非命,,曝屍街頭,绝子绝孫!

回覆 引用 TOP

最愛毒果既就係"五毛",乜你呢家先知?
(望向一眾毒果轉貼員 )

井蛙不可語海,夏蟲不可語冰
面對重症黃毛,何必浪費唇舌

PS. 毒果害人,影響一生!

回覆 引用 TOP

樓主呢排搵唔少

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-8-12 01:38 PM 發表

樓主承認自己係五毛?

引用:

咁就更加應該執咗佢, 唔好畀啲五毛睇, 等佢哋冇得上香討嘈, 同埋畀佢哋鬧啲西毛.

引用:
原帖由 cortet 於 2017-8-13 11:41 AM 發表

樓主承認自己係五毛?
我只睇香討!

回覆 引用 TOP

樓主 以 突破 盲腸了
引用:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Wachi師兄 於 2017-8-13 11:52 AM 發表

咁就更加應該執咗佢, 唔好畀啲五毛睇, 等佢哋冇得上香討嘈, 同埋畀佢哋鬧啲西毛.
咁多五毛點擊,都好難執喎!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-8-13 01:21 PM 發表

咁多五毛點擊,都好難執喎!
繼斷毒果財路,等佢有人睇冇錢賺,只係吃老本,睇佢捱到幾耐。

引用:
原帖由 Wachi師兄 於 2017-8-13 04:58 PM 發表

繼斷毒果財路,等佢有人睇冇錢賺,只係吃老本,睇佢捱到幾耐。
什麼叫繼斷?

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-8-13 07:49 PM 發表

什麼叫繼斷?
毒果加多咗個"繼"字落去,好沒道德啫。

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。