• 瀏覽: 10,021
  • 回覆: 13
我覺得抵比人小,成日壞車班次延誤,又只識加車費!
真係 " 地下鐵路 DLLM"

皆因政府係大股東,又唔見啲人鬧其他私人嘅交通運輸公司。

Dllm  尋日又有問題,D 9屌馬鐵路又開得4卡,dllm ! 班管理層全部PK死吧!dllm

引用:
原帖由 Wachi師兄 於 2017-8-7 10:30 AM 發表
皆因政府係大股東,又唔見啲人鬧其他私人嘅交通運輸公司。
我理九佢大股東乜水,服務質素差咪要俾人dllm囉,消費者呀依家! Dllm

根本係客運量超載
班次多左人數多左
機器高速運行超負荷
加上機器質量差
咪成日壞
除非改回四分鐘六分鐘一班
比時間冷卻唔係只會日日壞
但對我無所為我坐巴士多

港鐵服務質素及班次密度,放在世界任何城市都是高水平的。香港人是特殊人格,乜都不容忍。

高水平?  高水評差呀 ??
高水平不知所謂就有份,笑死人

引用:
原帖由 I'm阿朗 於 2017-8-9 12:04 PM 發表
Dllm  尋日又有問題,D 9屌馬鐵路又開得4卡,dllm ! 班管理層全部PK死吧!dllm
呢班友緊PK啦! 不過講㴝講去都係"你有你屌,佢有佢出糧",話之你!

引用:
原帖由 I'm阿朗 於 2017-8-10 02:07 PM 發表
FORTUNE : Hong Kong’s Mass Transit Railway runs on schedule 99.9% of the time, and commuters enjoy one of the lowest fares in the world.
http://fortune.com/change-the-world/mtr/

関人忍事,又不地鐵縱火!

引用:
原帖由 Adaching 於 2017-8-10 01:16 AM 發表
港鐵服務質素及班次密度,放在世界任何城市都是高水平的。香港人是特殊人格,乜都不容忍。
香港好多人以為自己什麼都是優先!公主病、王子病!

引用:
原帖由 I'm阿朗 於 2017-8-10 02:07 PM 發表
對比番世界其他地方地鐵先再說吧!

引用:
原帖由 I'm阿朗 於 2017-8-6 03:01 PM 發表
我覺得抵比人小,成日壞車班次延誤,又只識加車費!
真係 " 地下鐵路 DLLM"
小爆佢啦

引用:
原帖由 Adaching 於 2017-8-10 01:16 AM 發表
有港鐵既地方會被CUT好多地面上交通工具資源,迫人去搭港鐵,之後港鐵自己運作質素差,負荷唔到,調返轉頭話人地特殊人格?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]