• 瀏覽: 2,314
  • 回覆: 28
+3
引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-7-26 20:55 發表
大陸人在西九過關後,個個響西九上網賴死唔走,點算?
咁其它𨶹囗呢?

引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-7-26 08:55 PM 發表
On99

引用:
原帖由 bobho 於 2017-7-27 08:25 AM 發表
黃絲廢青先覺得FB咁重要。FB,打飛機必備
有好多在皇崗上香討,賴死不肯坐黃巴走。不過皇崗24小時運作!

他們不上香討會死的!翻牆都要上。

引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-7-26 08:55 PM 發表
全香港得高鐵站上到 Facebook

正常人過完關
攞番自己張車票搵自己個位號碼
行入自己車卡放行李
閂門開車

坐一坐就到深圳
頂多俾你打打咭

但攪一大輪用果僅餘時間玩facebook
根本入過關進入一地兩檢範圍點玩都得
點解唔响地面玩到夠玩飽佢

呢d弱智邏輯真係黃絲歹至會有

引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-7-27 02:30 PM 發表

因為西九是大陸唯一地方能上fb
無知... 大陸人要翻牆幾咁易, 使鬼要「正式」能上fb... 何況咪一樣又係偷雞!

仲有, 有乜點算? 香港度度都可以上fb, 使鬼賴死係西九?

好lor, 就當係「大陸境內感覺唔同d」, 但所謂大陸境內, 咪即係果兩層! 果兩層你絲唔入去, 關係黃絲乜事? 畀盡佢塞爆果兩層, 你咪由得佢死佢事lor!

至於離開果兩層, 已經唔係「中國境內」, 咁自然冇意義賴死, 不如翻酒店上fb

睇怕只有樓主至要靠fb吊命

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]