• 瀏覽: 6,267
  • 回覆: 43
不出所料,由江派控制嘅假泛民佔領金紫荊,警察咁弱雞? 有冇人信? 今次老習真係捉蟲,刺殺機會唔大,但好大機會被羞辱一番,從此地位大打折扣。不過當然有危有機,如果老習拆到招分分鐘可以將江派連根拔起,政治嘅角力真有趣,大家拭目以待,今次7·1可能會係一件重要嘅歷史事件!

都唔知共產黨牧養既係咪靠害……車隊沿途掛曬牌!
東邊無險守,今向西邊尋。

引用:
原帖由 cortet 於 2017-6-26 10:30 PM 發表
樓主點知香港係江派嘅老巢  ???
可能樓主就係。。。?

引用:
原帖由 Classico 於 2017-6-28 12:34 AM 發表

香港冇江,但啲人成日叫香江,你以為點解?
張德江?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2017-6-28 07:48 AM 發表
歡迎習主席來港

如果順便D7689 香港人必擁戴
習大大就係來監誓等777取代689
記住擁戴佢

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2017-6-28 08:23 AM 發表

亂港係689 唔係習大大
咁到底係反梁定反中?

香港係江派?花輪功日日係街邊數臭江生,又唔見江生搵人搞掂班花輪功啲人

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2017-6-29 12:56 PM 發表

如果活捉港獨之父689,反中人應該大大減少

習大大反貪,正常沒有人反對

香港事實無乜人反習 =(中央)
係咩?

即係活捉689就有真普選?
活捉689就會取消150?
活捉689就冇水貨客?
活捉689就冇自由行?
活捉689就冇蝗來搶公屋搶學位?
活捉689就唔駛飲東江屎水
活捉689就可以打到共和黨?

不如搞清楚自己反緊乜先,唔好似某人咁話“只”針對689,但逢中必反,葉劉係尿,林鄭係屎

壹路向西……老 C 又中!
但唔好在講歸西。

好囉……燈神蕭話雜種俾恐怖份子攪既機會係零。

引用:
原帖由 Classico 於 2017-6-28 12:34 AM 發表

香港冇江,但啲人成日叫香江,你以為點解?
笑左

你連 「香江」之名係點黎都唔知, 可知你唔係真香港人. 居然係度狗嗡當秘笈.

百幾年前, 當香港仲係一條漁村, 尐漁民鐘意去現今薄扶林/香港仔附近一條小溪取淡水, 因其水清甜, 所以將之名為香江. 此溪可能是今日黃竹坑明渠之前身.

今日尐黃 C, 咁想搗亂破壞將香港變番漁港, 到時記得去明渠擔水飲呀 !  

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2017-6-29 10:19 PM 發表

笑左

你連 「香江」之名係點黎都唔知, 可知你唔係真香港人. 居然係度狗嗡當秘笈.

百幾年前, 當香港仲係一條漁村, 尐漁民鐘意去現今薄扶林/香港仔附近一條小溪取淡水, 因其水清甜, 所以將之名為香江. 此溪可能 ...
咁共產黨之名~

老習利害,未落機已經將689羞辱一番,反客為主,果然係習大大,睇黎換酒店都係令外一計,真係四面楚歌

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]