• 瀏覽: 5,741
  • 回覆: 56
妳回答10句中有9句都係 遮掩 自己係 垃圾黃c

這更 証明了 妳 澈澈底底 是一名 垃圾黃c

因 愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

妳同妳家人唔 出來遊行 撐  周浩鼎 是否事實?

既然是事實,所以妳同妳家人都係 垃圾黃c

任妳說得 天花亂墜, 也改變不了妳本質是  垃圾黃c 事實
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-30 11:47 PM 發表

都話咗你講嘅“唔出來遊行”唔係事實,

而“因為冇需要,所以唔出來遊行”先係事實,同埋係事實嘅全部。

所以,你做硬“魯陳仔”,呢個都係事實。

我有咁強大嘅事實做依歸,仲使咩搵理由?

...

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-31 04:44 PM 發表
妳回答10句中有9句都係 遮掩 自己係 垃圾黃c

這更 証明了 妳 澈澈底底 是一名 垃圾黃c

因 愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

妳同妳家人唔 出來遊行 撐  周浩鼎 是否事 ...
我呢啲係遮掩咩?

我光明正大嘍!😀😀

反而係你一味逃避事實,只係沉醉於你自己一廂情願的“假事實”之中,意圖遮掩你只係一個只識靠上街搞事搵存在感嘅垃圾黃屍小學雞!😁😁😁

頂,樓主你講中晒,
梁狗唔敢發癲,呢幾日收聲,
旁人無花生食!

妳當然係 光明正大 咁唔出來 撐  周浩鼎

這已經 足以証明左 妳澈澈底底 是 一名 垃圾黃c

因為 愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

任妳說得 天花亂墜, 也改變不了妳本質是  垃圾黃c 事實引用:
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-31 08:11 PM 發表

我呢啲係遮掩咩?

我光明正大嘍!😀😀

反而係你一味逃避事實,只係沉醉於你自己一廂情願的“假事實”之中,意圖遮掩你只係一個只識靠上街搞事搵存在感嘅垃圾黃屍小學雞!😁& ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-6-1 06:15 PM 發表

妳同妳家人唔 出來遊行 撐  周浩鼎 是 ...
呵呵…

你更加光明正大咁,逃避事實,沉醉响你自己意淫出來嘅“一廂情願式嘅事實” 。

你更加光明正大咁,妄想將你嘅“一廂情願式嘅事實”,講多一百次,就變成真正事實!

你一定以為,你大話講多一百次,就會變成真話!😂😂

呵呵…淨係識得玩小學雞嘢嘅小學雞😁😁

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-6-1 06:15 PM 發表

妳同妳家人唔 出來遊行 撐  周浩鼎 是 ...
哦…

仲有……

你卒之都肯承認,我係“光明正大咁唔出來撐周浩鼎”啦!

即係我毫無遮掩啦…

我仲光明正大咁話你知,我咁做係因為無需要,夠哂光明正大啦!

但你成日都話我“遮掩”喔……

咁,你想話我係“遮掩”,定係“光明正大”先? 你自己打自己咀巴,仲打到啪啪聲,係咪爽爆先?😂😂😂

說得對,妳說不用撐 周浩鼎

正正就是光明正大咁,妄想將妳嘅“一廂情願式嘅事實”,講多一百次,就變成真正事實!的完美示範

任妳說得 天花亂墜, 也改變不了妳本質是  垃圾黃c 事實
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-6-2 07:57 AM 發表

呵呵…

你更加光明正大咁,逃避事實,沉醉响你自己意淫出來嘅“一廂情願式嘅事實” 。

你更加光明正大咁,妄想將你嘅“一廂情願式嘅事實”,講多一百次,就變成真正事實!

你一定以為,你大話 ...

引用:
原帖由 散戶軍師 於 2017-6-1 11:12 AM 發表
頂,樓主你講中晒,
旁人無花生食!
怎也癲不過班迫宮法利賽政渣

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-6-2 02:38 PM 發表
說得對,妳說不用撐 周浩鼎

正正就是光明正大咁,妄想將妳嘅“一廂情願式嘅事實”,講多一百次,就變成真正事實!的完美示範

因為 愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎:smile_o1 ...
哦…

你又一次承認我係光明正大啦!

我光明正大,你竟然老屈我千方百計咁遮掩,呢啲咪就係垃圾黃屍小學雞嘅行為,好明顯係你錯啦!

你明知係老屈咁我,點知你個腦又唔夠使,倒返轉頭又承認你老屈我,更加係錯上加錯。垃圾黃屍小學雞成日都犯埋同樣嘅錯,就係最鍾意自打咀巴。呢個係你光明正大的犯錯事實,你已經自己確認咗你係垃圾黃屍小學雞!…………哪,唔係我老屈你㗎,你自己攞來衰咋😂😂😂

即然千錯萬錯,都係你自己嘅錯,你都錯成咁樣,你所謂嘅事實,完全就係老作出來老屈我嘅,我只係一個被你老屈嘅受害者,你快啲還返公道俾我!

垃圾黃屍小學雞,真係害死人咩…😁😁😁

成篇廢話,睇完都要洗眼

回覆我超過10篇全都是 扯東扯西

由此至終 都是沒說出為何不撐 周浩鼎

垃圾黃c 就是 垃圾黃c, 再同妳這種 垃圾黃c 再討論下去 簡直 是恥辱
本人 不會再入此帖, 妳自己慢慢在此 活在自己的黃色世界 吧, 朽木不可雕 也
反正我不會再 來看 妳的 垃圾黃c 廢話
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-6-2 06:46 PM 發表

哦…

你又一次承認我係光明正大啦!

我光明正大,你竟然老屈我千方百計咁遮掩,呢啲咪就係垃圾黃屍小學雞嘅行為,好明顯係你錯啦!

你明知係老屈咁我,點知你個腦又唔夠使,倒返轉頭又承認你老 ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-6-3 03:31 PM 發表
成篇廢話,睇完都要洗眼

回覆我超過10篇全都是 扯東扯西

由此至終 都是沒說出為何不撐 周浩鼎

垃圾黃c 就是 垃圾黃c, 再同妳這種 垃圾黃c 再討論下去 簡直 是恥辱:df06 ...
呵呵~

邊係成篇廢話呢?

我咪一早就光明正大咁話咗俾你知,梁生周生做得好好,所有嘢佢地自己搞掂哂,人地有堅強嘅心,有充分嘅智慧,完全唔需要我上街撐,邊似得你班垃圾黃屍小學雞,下下都要上街搵慰藉得㗎😂😂所以我咪唔使上街,唔做無謂嘢嘍!

我都光明正大咁講咗咁多次,你到今時今日都仲話我冇講過點解唔撐周生,所以,我絕對相信,你一定要去洗眼,因為你有眼同冇眼,完全冇分別嘍😂😂

你有冇相熟眼科醫生?使唔使我介紹個俾你?

仲有……

又係你自己光明正大咁話“我唔上街”已經係事實,咁你仲問咁多“點解我唔解釋唔上街”得㗎?咁只能證明,“我因為無需要所以唔上街”先係唯一事實啦!

你睇,你又自己打自己咀巴,仲要係一次又一次咁打自己咀巴,打到啪啪聲咁,你一定係有自虐狂定啦!😂😂

唉…

見你不斷地自己打倒自己,我諗你唔止對眼要洗,個腦都要提升層次先得啦!

你有冇相熟腦科醫生?使唔使我介紹俾你?😂😂

引用:
原帖由 散戶軍師 於 2017-6-1 11:12 AM 發表
頂,樓主你講中晒,
旁人無花生食!
你又搞錯哂啦…

係泛民狗唔敢再吠,所以粱生就唔出手啫!你睇梁雞昌,幾乖!莫奶咀,幾靜!

結果就輪到幾只泛民狗出手啦!

你都見到早兩日,幾只泛民狗係咁圍住梁生狂吠,點知梁生三扒兩撥,幾只狗無言以對,唔收聲仲可以做咩?😁😁

好明顯嘅事實就係,成堆泛民狗要玩到車輪戰去對付1個梁振英,結果都係夾尾而逃!

咁多泛民狗搞唔掂1個梁振英,人狗大戰嘅勝負咁明顯,你仲話係梁振英輸,你對眼冇病嘛???😂😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]