• 瀏覽: 2,486
  • 回覆: 13
請百萬藍c 星期日 出來遊行 撐  周浩鼎

不出來的 一定是 垃圾黃c

中國 沒奉行 言論自由, 既然 "愛黨人士"  支持 黨 就 必然 同樣要 支持 這政策
所以 限制 她們 言論自由 就是對她們 立場的 尊重!, 請大家 尊重 她們! 這樣她們才會感到  榮耀!
藍c 快來此 登記

不來 登記 一定是 垃圾黃c

此貼 將成 永久 證據

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-20 08:37 AM 發表
藍c 快來此 登記

不來 登記 一定是 垃圾黃c

此貼 將成 永久 證據
好肉緊呀, 有冇入紙申請遊行抗議

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-19 07:20 PM 發表
請百萬藍c 星期日 出來遊行 撐  周浩鼎

不出來的 一定是 垃圾黃c
呢個神聖嘅任務就交俾你啦…

你唔去就正黃屍!

CY 都唔知做得幾好,我都笑到眼淚水都颷咗出來,仲使咩出面撐呢?

梁雞昌,OUT!!!

立法會泄密,查到底!

立法會議員,攞住立法會泄密者嘅資料,去參加一個要求高度保密嘅委員會? 泛民仲好意思話係泛民嘅原則? 信嗰個先奇!

先清理立法會門戶,再查CY都未遲。容乜易立法會內鬼一再泄密,仲查乜春???

總之 唔去的人 就是 垃圾黃c 啦

邊個 唔去 邊個 就係
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-20 07:40 PM 發表

呢個神聖嘅任務就交俾你啦…

你唔去就正黃屍!

CY 都唔知做得幾好,我都笑到眼淚水都颷咗出來,仲使咩出面撐呢?

梁雞昌,OUT!!!

立法會泄密,查到底!

立法會議員,攞住立法會泄密 ...

反正法律第二,香港地有咩5得

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-20 10:23 PM 發表
總之 唔去的人 就是 垃圾黃c 啦

邊個 唔去 邊個 就係
咁你咪就係垃圾黃屍一個嘍…*^O^*

妳同妳家人唔 出來遊行 撐  周浩鼎

妳同妳家人都係 垃圾黃c
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-21 11:18 AM 發表

咁你咪就係垃圾黃屍一個嘍…*^O^*

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-21 02:21 PM 發表
妳同妳家人唔 出來遊行 撐  周浩鼎

哈哈……

死黃屍玩起小學雞,果然一流。

咪就係“你係黃c ……你係黃c……你係黃c……”嘍……( ̄∇ ̄)

你已經好傳神地表演咗,咩係“只係識玩小學雞嘅死黃屍”( ̄∇ ̄)……哈哈……

說得對,妳 完美示範了 小學雞 行為

提提妳~妳同妳家人唔 出來遊行 撐  周浩鼎

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-21 02:56 PM 發表

哈哈……

死黃屍玩起小學雞,果然一流。

咪就係“你係黃c ……你係黃c……你係黃c……”嘍……( ̄∇ ̄)

你已經好傳神地表演咗,咩係“只係識玩小學雞嘅死黃屍”( ̄∇ ̄)……哈哈……

正常香港市民唔係弱智,樓主想搵同類都係過主吧。

一睇樓主就知你就係仆街黃絲辦藍營啦,搞甘多咪又係來來去去果幾招!幼稚,無聊,話你on9你又嫐!

咪亂吹,呢單嘢呀爺都未撥維穩費,無舟車點遊行撐渠。

都提提妳~妳同妳家人唔 出來遊行 撐  周浩鼎

引用:
原帖由 XO.999 於 2017-5-22 01:25 AM 發表
一睇樓主就知你就係仆街黃絲辦藍營啦,搞甘多咪又係來來去去果幾招!幼稚,無聊,話你on9你又嫐!
引用:
原帖由 x747x 於 2017-5-22 01:15 AM 發表
正常香港市民唔係弱智,樓主想搵同類都係過主吧。

主題標籤 #周浩鼎
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]