• 瀏覽: 26,785
  • 回覆: 211
  • 追帖: 2
喺禮拜二嘅亞冠盃比賽,香港代表東方龍獅主場吞咗廣州恒大六隻光蛋。根據恒大嘅獎金方案,每贏一場300萬...

喺禮拜二嘅亞冠盃比賽,香港代表東方龍獅主場吞咗廣州恒大六隻光蛋。根據恒大嘅獎金方案,每贏一場300萬人仔獎金,每淨勝一球就多300萬人仔,換言之,恒大呢場波就收到班主許家印開出嘅2,100萬人民幣獎金。

喺首循環,恒大主場對東方嗰一場,恒大以7:0大炒東方,已經收咗2,400萬人民幣。兩循環恒大兩勝東方,加埋派咗13隻光蛋,換言之恒大球員呢兩場波加埋收咗4,500萬人民幣獎金,大概5,100萬港元。難怪賽後有內地球迷喺微博話,東方真係紅包隊,亦有人戥許家印心疼,兩場波就派咗4,500萬人仔。

新聞來源連結:
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/sports/20170425/56613242

許家印才是提款機。
再睇真D,許家印嘅錢從邊度黎架?

引用:
原帖由 遊鯤 於 2017-4-26 10:32 AM 發表
許家印才是提款機。
再睇真D,許家印嘅錢從邊度黎架?
你話呢?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2017-4-26 10:35 AM 發表

你話呢?
莊家。。。。。

洗克漂白

多謝恆大為國爭光! 萬歲

七蛋輝今次先宗耀祖.

想問狗熊輝可以得到乜嘢?

[ 本帖最後由 丁老闆 於 2017-4-26 11:04 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 遊鯤 於 2017-4-26 10:32 AM 發表
許家印才是提款機。
再睇真D,許家印嘅錢從邊度黎架
咁含大係咩公司 hehe

引用:
原帖由 丁老闆 於 2017-4-26 10:58 AM 發表
想個狗熊輝可以得到乜嘢?
得到係個龍入面執13次波既機會lor hehe

牛丸話呢d比賽經驗好寶貴.......執多2次咪多2次經驗lor hehe

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2017-4-26 11:01 AM 發表

得到係個龍入面執13次波既機會lor hehe

牛丸話呢d比賽經驗好寶貴.......執多2次咪多2次經驗lor hehe
狗熊輝上咗寶貴一堂,出年有機會簽曼聯頂迪基亞

引用:
原帖由 無敵電池 於 2017-4-26 10:38 AM 發表

莊家。。。。。
7:0, 莊家基本上通殺
莊家仲狼過 德國 vs 巴西 (7:1)

打晒假波咁輸,睇怕icac要做嘢

造謠日報係咪諷刺緊柒蛋輝變碌蛋輝?

引用:
原帖由 丁老闆 於 2017-4-26 11:07 AM 發表

狗熊輝上咗寶貴一堂,出年有機會簽曼聯頂迪基亞
MU大把執波仔la

9紅輝繼續幫牛丸奶下咪有正選lor

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]