• 瀏覽: 7,862
  • 回覆: 83
+10
引用:
原帖由 vanga 於 2017-4-28 12:37 PM 發表

生條毛
叉燒好D

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-27 02:00 PM 發表

文革要逃的,都是有文化,或有腦賺錢的人。無錢無文化,為何要落香港?
師兄喺唔喺即喺承認DNA受文革污染吖?
話時話,四肢發達頭腦簡單先游水叻喔。有文化班一定喺浸死最多。所以話游水來香港班一定盲流多過壞鬼書生。

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-27 02:00 PM 發表

文革要逃的,都是有文化,或有腦賺錢的人。無錢無文化,為何要落香港?
話時話,四肢發達頭腦簡單先游水叻喔。有文化班一定喺浸死最多。所以話游水來香港班一定盲流多過壞鬼書生。

引用:
原帖由 bobho 於 2017-4-29 10:50 PM 發表

你只是說,世界淘汰了壞鬼書生。

為何盲流要游水來香港?他們肯定是紅五類,無必要將自己條命較飛!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-26 12:11 PM 發表

港英政府幾時有叫港人移民?你真是on99!
如果嗰時港英鼓勵港人移民,依家嗰班所謂愛國愛黨人士已經全部撇晒啦

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-29 11:39 PM 發表

為何盲流要游水來香港?他們肯定是紅五類,無必要將自己條命較飛!
有幾肯定?

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-29 11:39 PM 發表

師兄,唔通黑七類都喺壞鬼書生喇?接受現實喇,你DNA早已被文革污染。唔單喺你全香港都被污染喇。

引用:

師兄,唔通黑七類都喺壞鬼書生喇?接受現實喇,你DNA早已被文革污染。唔單喺你全香港都被污染喇。

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-27 12:33 AM 發表

別東拉西扯,你幾時搬家到大陸?
你唔好兜,我係回應你嘅內容

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]