• 瀏覽: 1,535
  • 回覆: 10
除咗你地反中垃圾之外,仲有邊個會歧視內地人?

而單程來香港既內地人,都係港人既親屬

不過我地正常人都好歧視你地班反中垃圾死漢奸,幾時你地今生不做中國人,移民走中國香港?

無錢都可以馬上自殺死咗, 最多幫你收屍!
引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-25 06:24 PM 發表
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/supplement/20170223/56339572

麼會有人歧視你?首先要自己給別人一個表情,告訴他們我不是一個給你們歧視的人。香港是一個好和善的地方,大部份香港人很好,不像內地人粗 ...

停爛市全世界都有,市場經濟就係咁,關大陸人能事。

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-25 07:09 PM 發表

大陸人自相殘殺,香港人同日本人一樣,重視人情味
咪白痴,香港人幾時有唔頂爛市?

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2017-4-25 07:27 PM 發表

咪白痴,香港人幾時有唔頂爛市?
有,有大家樂地個商場,就冇大快活,有大快活就冇大家樂。

引用:
原帖由 吳尊函 於 2017-4-25 09:07 PM 發表

商場有政策唔俾太大競爭,係業主要求,非兩大要求。

波鞋街都競爭唔大,因為大部份店係同一老細唔同招牌。

小巴都少競爭,有社團控制入線規矩。

引用:
原帖由 吳尊函 於 2017-4-25 09:07 PM 發表

藍田匯景個商場有齊 大家樂, 大快活 , 一粥麵

引用:

吓!原來你不知道原因!

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-25 06:24 PM 發表
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/supplement/20170223/56339572

麼會有人歧視你?首先要自己給別人一個表情,告訴他們我不是一個給你們歧視的人。香港是一個好和善的地方,大部份香港人很好,不像內地人粗 ...
山本六十四大佐有理,所以大陸人黎智英都要偷渡嚟香港

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-25 07:09 PM 發表

大陸人自相殘殺,香港人同日本人一樣,重視人情味
偷渡嚟香港,扮傳媒,煽動中國人內鬥嘅工作,係理想職業嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]