• 瀏覽: 2,794
  • 回覆: 21
+5
引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-25 06:48 PM 發表

你拉隊一齊去好嗎?
好吖!我最拿手組寡佬團,唔可以帶兩球嘢去OK!

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-4-25 19:50 發表

好吖!我最拿手組寡佬團,唔可以帶兩球嘢去OK!
去到至揾咪仲正。

沒錯,你們蝗民快帶你們的蝗后回大陸長住,不要再過香港海關!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-26 03:39 發表
沒錯,你們蝗民快帶你們的蝗后回大陸長住,不要再過香港海關!
歡迎!咁快又借屍還魂!响呢度繼續獻醜,以娛公眾。少咗你,少咗個歹角,香討失色也!

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-26 07:27 AM 發表

歡迎!咁快又借屍還魂!响呢度繼續獻醜,以娛公眾。少咗你,少咗個歹角,香討失色也!
香港d傻佬傻婆傻得咁奇怪嘅?做乜係人哋屋企叫人走?

今天國內的溫泉被開辟成皇家園林,是古典園林庭院式賓館,別墅套房、四合院、標准間戶戶通溫泉,有的依據中醫“金匱要略”的精華,結合現代醫學的成果,挖掘整理了50余種具有不同功效的溫泉藥浴,使溫泉洗浴的功效更上一層樓。

還有    巴厘島的動人、泰國的芬芳、加勒比海的色彩、馬爾代夫的海水……這些世界上最綺麗地方的美妙之處,您都可以在國內溫泉度假勝地體驗得到。

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-4-27 11:52 發表
今天國內的溫泉被開辟成皇家園林,是古典園林庭院式賓館,別墅套房、四合院、標准間戶戶通溫泉,有的依據中醫“金匱要略”的精華,結合現代醫學的成果,挖掘整理了50余種具有不同功效的溫泉藥浴,使溫泉洗浴的功效更 ...
是的,國內競爭激烈,各領風騷!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]