• 瀏覽: 1,612
  • 回覆: 9
我一早已經預測癲狗會客室必定冇人上去發噏瘋, 癲狗已決定把會客室收皮,
癲狗係四面樹敵, 八面威風, 稍為有少少正常智商的人, 都必定望而卻步,
湯渣華原本答應上去會客室, 但臨陣退縮而決定不去, 他已通知癲狗, 去不去是客人的自由, 但癲狗卻在網台以 DLLM 大罵湯渣華, 湯渣華假假哋都係大狀, 在社會上有身份有地位, 癲狗卻以市井最粗鄙的說話問候湯渣華, 癲狗篤定贏了,
翻查記錄, 上癲狗會客室的人, 都係過氣失意政棍,
癲狗失去議席, 人走茶涼, 他從政以來, 只有一事成功, 就是把所有朋友打成敵人,
而且更在自己的地盤把其他人罵個狗血淋頭, 千錯萬錯, 都是其他人的錯, 癲狗永遠是真理的化身.

癲狗收皮, 皆大歡喜

在170424的郁民踩場三節時間(34:00+18:49+29:57), 都是癲狗狂追猛打自己的影子, 有如西毒歐陽峰的癲狂,
坐在旁邊的四眼祥難得有插嘴的機會, 而就在第二節的10:40, 四眼祥說 :[口誅筆伐都冇問題], 癲狗立即發癲說:[口誅筆伐都唔撚得], 四眼祥立即呆若木雞, 尷尬地發出一聲慘笑打圓場,
看到呢個場面, 謎底便已解開了, 為何癲狗幾十年來都把身邊的朋友打成敵人? 這就是癲狗的性格, 性格決定命運, 四眼祥的論述有自己的價值觀, 每個人都相信自己的價值觀, 但癲狗卻兜口兜臉不留餘地向四眼祥面上吐口水, 四眼祥不發作, 因為他現時要忍受嗟來之食, 而跟癲狗稱兄道弟, 平起平坐的朋友便會即時翻臉, 拂袖而去.

係咪架?呢個post上個月尾出,講到上個禮拜六都仲有野出街,七左又唔出來解釋吓?希望樓主呢個post無吹水啦............

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26541775&extra=page=1

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-4-25 05:31 PM 發表
癲狗收皮, 皆大歡喜
癲狗教主在網台預告要在暑假期間開班招收中學生, 教學生做汽水豉油蒸皮蛋, 學生學識之後在社會上可以有技能搵食, 有子女讀中學的家長要注意了.

引用:
原帖由 nakamichi 於 2017-4-25 10:33 PM 發表
係咪架?呢個post上個月尾出,講到上個禮拜六都仲有野出街,七左又唔出來解釋吓?希望樓主呢個post無吹水啦............

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26541775&extra=page=1
癲狗自己在網台爆響口講.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 25-4-2017 22:37 發表

癲狗自己在網台爆響口講.
癲狗靠得住?

引用:
原帖由 nakamichi 於 2017-4-25 10:41 PM 發表
癲狗靠得住?
遲暮老人已無翻身之力.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2017-4-25 10:33 PM 發表

癲狗教主在網台預告要在暑假期間開班招收中學生, 教學生做汽水豉油蒸皮蛋, 學生學識之後在社會上可以有技能搵食, 有子女讀中學的家長要注意了.
教學生做汽水豉油蒸皮蛋?
話時話, 網台執下一間, 執下又一間, 都係多得佢地日日在網台放臭蛋, 聽到D聽眾厭晒。

今個禮拜六又有喎,係咪路架?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]