• 瀏覽: 1,417
  • 回覆: 8
六四臨近復見支聯會開始動作了,經過近30年人們開始對真相有所認識,悲情也轉化了,支聯會藉此名利雙收時刻已過,因為少了很多人buy這套吧!怎辦啊李x人?
在下建議貴會改一改題目:《平反南京大屠殺》向日本領事館抗議,橋唔怕舊,又可多人接受,借此機會又可大揾特揾而滿盆滿缽了,對嗎?

[ 本帖最後由 zhangduan 於 2017-4-24 04:24 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

《長相思》張耑

聚是緣,散是緣,緣滅依然舊夢存。再修同渡船。
愛也癲,恨也癲,往事何時盡化煙。寄情詩百篇。
橋不怕舊, 最重要有大把智障受。

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-4-24 04:29 PM 發表
橋不怕舊, 最重要有大把智障受。
智障只信要平反六四但唔信要平反南京大屠殺,冇符

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-4-24 05:22 PM 發表

智障只信要平反六四但唔信要平反南京大屠殺,冇符
智障話南京大屠殺是假的

如果支聯會夠膽去日本領事館抗議平反南京大屠殺,我每年都捐2000蚊

講真你罵中共年年有美國科水

你平反南京大屠殺中聯辦有沒表示先

我國在意識形態建設方面落後太多了

引用:
原帖由 mk0010553312 於 2017-4-25 12:20 AM 發表
講真你罵中共年年有美國科水

你平反南京大屠殺中聯辦有沒表示先

我國在意識形態建設方面落後太多了
何以在日領事館抗議要平反南京大屠殺要得到中聯辦給指示?

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-4-25 08:07 AM 發表

何以在日領事館抗議要平反南京大屠殺要得到中聯辦給指示?
大佬,你以為組織一次遊行好平呀

唔好講D骨幹要人工LA,你平時在FACEBOOK宣傳,在報紙賣廣告要廣告費

你剩係遊行D橫額各樣的小道具樣樣都係錢

如果唔係特朗著自己係大有錢佬,他有機會做美國總統咩

民主唔洗錢呀

引用:
原帖由 mk0010553312 於 2017-4-25 08:54 PM 發表

大佬,你以為組織一次遊行好平呀

唔好講D骨幹要人工LA,你平時在FACEBOOK宣傳,在報紙賣廣告要廣告費

你剩係遊行D橫額各樣的小道具樣樣都係錢

如果唔係特朗著自己係大有錢佬,他有機會做美國總統咩

民 ...
啱嘅!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]