• 瀏覽: 2,948
  • 回覆: 26
期待五一假期

英國佬管治香港百9幾年,走頭時連居英權都唔俾香港人,剩係俾本濕9 BNO香港人遊埠用,試問事頭婆生核日子,點會有心情去同佢慶祝?

俾? 要用錢買架   
引用:
原帖由 烏咀 於 2017-4-22 12:22 AM 發表
英國佬管治香港百9幾年,走頭時連居英權都唔俾香港人,剩係俾本濕9 BNO香港人遊埠用,試問事頭婆生核日子,點會有心情去同佢慶祝?

天佑女皇,希望女皇有生之年俾翻BNO居英權。

改12月26日

唔講尤自可 ,講起一把火,真係希望個死八婆,早死早着,同佢慶祝!"拿"

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-21 01:08 PM 發表
英女王的正式出生日期是 1926年4月21日, 而官方壽辰卻是每年6月其中一個周六;今年官方壽辰會落在6月11日。
香港(港英時期)

回歸之前,1960、70年代時安排在正日4月21日慶祝,到80年代起改為每年6月份,通常是 ...
留番拜山至講啦

引用:
原帖由 bobho 於 2017-4-22 05:18 AM 發表
天佑女皇,希望女皇有生之年俾翻BNO居英權。
海關唔告佢違反商品說明條例?

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2017-4-22 07:45 AM 發表
改12月26日
改四月四或五

引用:
原帖由 ricebuket 於 2017-4-22 08:59 AM 發表

海關唔告佢違反商品說明條例?
British NO =BNO  其實都無問題。

做二等公民唔係最慘,雖然被歧視,起碼都有公民權利
做漢奸都唔係最賤,雖然賤格,但起碼有回報,西人簡中都打賞下佢

最慘最賤既,就係好似樓主呢類人,連二等公民,漢奸都冇資格做,只能日日係度乃人鞋底,乃完鞋底乃屎眼…除左自我滿足外,一無所得,西人甚至唔知道呢個屎忽鬼既存在…

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2017-4-21 07:18 PM 發表
低能樓主算吧啦,你連BNO都攞唔到,你根本同英女皇丁點關係也扯不上
我懷疑樓主與湖北琦係同路人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]