• 瀏覽: 3,947
  • 回覆: 27
黃世澤係乜春人?d100 痴脷根反骨仔。

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-4-19 02:12 AM 發表

不必焦急!

大清國倒臺了,支那奴隸馬上便把頭上留了兩百多年的辮子剪掉

日後蚛共蟈倒臺了,港人亦會把身分証上的“蚛共蟈”三個字抹掉

港人見到身分証上的“蚛共蟈”三個字,就能經常提醒自己香港正被侵略、被殖民, 才會時刻保持警覺,防範下賤的支那奴隸。

況且,港共奴不是也等了幾十年,才把身份證上的“英國”該為“蚛共蟈”?

閣下又爲什麽不在97前就把大英帝國發的身份證剪掉呢?
繼績日日企街大喊天滅中共啦.

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-18 11:24 PM 發表

中國香港特區護照一樣冇中國居留權(戶藉),咁特區護照持有者是否中國人?
係咪想講香港唔係中國嘅地方.

有黑絲剛從英國回來, 問他最清楚

係呀!大陰帝國對有BNO 嘅人好好㗎! 你有BNO 就快L啲過去啦! 佢哋會當你神咁托㗎! 重要係佢未變身到英格蘭國嘅時候去呀! 不過,唔知你有唔資格,POst 出嚟,等大家 C兄,C姐們開下眼界呀!

我就掉9 咗本九級待遇 BNO 好耐啦!
我打算幾年後用特區護照去英格蘭國幫手穩定一下佢地嘅經濟,睇下到時會唔會倫敦街頭見到你!!

呀!sorry !好似有人搞倫獨噃 !!

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-18 11:24 PM 發表

中國香港特區護照一樣冇中國居留權(戶藉),咁特區護照持有者是否中國人?
樓主
更快忘記(中國香港)這個地方那!
你在香港無(戶藉)唔通你偷渡來香港!
會唔會你是南亞人!

點解你仲唔快d去英國定居,要留系香港呢d咁民不聊生嘅地方?住英國你可以帶住你嘅感恩之心,更親近你嘅queen

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-18 11:00 PM 發表
https://m.mingpao.com/pns/dailyn ... 00012/1453226454267

BNO不是純粹旅遊證件

一直以來有不少人都將BNO講成旅遊證件,像英治時期發出的CI(身分證明書)一樣,但只要對BNO稍有認識 ...
有小朋友老說1加1等於11,有人於是大費周章跟他理論,其實,未夠時候有智慧,又何須花時間在低智人身上呢,難道,讓他高叫11萬次後,1加1就真的不等於2嗎?

當然,世界上白痴總不會只得1個。

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-18 11:00 PM 發表
https://m.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20160120/s00012/1453226454267

BNO不是純粹旅遊證件

一直以來有不少人都將BNO講成旅遊證件,像英治時期發出的CI(身分證明書)一樣,但只要對BNO稍有認識 ...
自high
自以為是

呢條友,識佢都知。。。傻架。

引用:
https://m.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20160120/s00012/1453226454267

BNO不是純粹旅遊證件

山本六十四大佐,嗰半隻那畜為你護主歸天啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]