• 瀏覽: 2,409
  • 回覆: 13
+2
黃絲由長毛代表了。
核心價值係
無恥。十幾萬一個月照霸公屋。
貪婪。私底下收黑金。
講大話。有人畀一億我反政改。不過唔知邊個。
醜陋。形容猥褻。
搶鏡頭。記者在場立刻做野。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-4-14 12:23 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

黃絲不嬲靠
賤種,乞兒,智障,畜牲,黑幫。。。
做牠們代表

黃絲係非常負面嘅標誌。

係呢版嘅網上黃絲毒果轉貼員質素好差。

簡直廢到無輪。畀人卑視佢。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-4-14 11:52 AM 發表
黃絲由長毛代表了。
核心價值係
貪婪。私底下收黑金。
醜陋。形容猥褻。

一件本來不能過關的物事,因為主人是XXX,所以可以過關了,我們叫做“使特權”。

反中黃絲及毒果轉貼員可以咁:
一齊投共返大陸。倒轉頭鬧唔返大陸係5毛。

或者當睇唔到。繼續話大陸會爆。深圳一過關空氣就孌差。
繼續講大陸係無人權。鐵幕國家。
所有人都係奴隸除咗佢先高人一等。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-4-14 11:52 AM 發表
黃絲由長毛代表了。
核心價值係
貪婪。私底下收黑金。
醜陋。形容猥褻。

長毛才是真共產,中共在他面前應感到羞愧。

黃屍白痴仔真係弱智到冇朋友, 大陸關口已經係E通道自動過關, 關員只係在旁邊維持秩序, 冇人得閒會理你條白痴仔身上扣一條黃色編織物, 黃絲帶在大陸並無特定政治含意,
大陸海關係將長毛狗賊定為必須檢查旅客, 呢條狗賊身上的物品當然要澈底檢查, 普通旅客過關, 海關人員啋你都ON9,
長毛狗賊不依照以前的劇本在關口玩馬騮戲, 佢已經投共, 黃屍犯民從此又冇咗一條反中政棍.

黃絲帶在大陸並不是政治違禁品, 不具有政治含意,
長毛狗賊係懷璧其罪, 呢條狗賊身上的東西物品, 在大陸關員眼中都要用通櫃式檢查才可放行.

引用:
黃絲由長毛代表了。
核心價值係
貪婪。私底下收黑金。
醜陋。形容猥褻。

人地幾時同你講反中啫,佢係 釣魚臺島事件上,出咗好多力,佢只係反 一黨專政,佢偶像係 哲古華拉,係共產主意。

引用:
黃絲由長毛代表了。
核心價值係
貪婪。私底下收黑金。
醜陋。形容猥褻。

係呢?點解會咁樣衰!又點解班反賊都冇乜邊個好樣d?長毛係咪黃痴瘋老豆咁鬼似?樣衰格衰,毫無貴格。

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-14 02:29 PM 發表

長毛才是真共產,中共在他面前應感到羞愧。
霸佔公屋,尸位素餐,真共產

係香港9撚cc亂x廿四
返到大陸就笑騎騎
典型城邦kong粲性格:畏威不懷德

引用:
原帖由 lewark 於 2017-4-14 12:15 發表
黃絲係非常負面嘅標誌。

係呢版嘅網上黃絲毒果轉貼員質素好差。

簡直廢到無輪。畀人卑視佢。
絕對同意!

經過2016立法會選舉年

黃絲自暴其醜!尤以糧油為甚!令成個黃絲集團絕對永遠羞辱!

更加冇人信黃絲毒果!

引用:
原帖由 lewark 於 2017-4-14 12:31 發表
或者當睇唔到。繼續話大陸會爆。深圳一過關空氣就孌差。
繼續講大陸係無人權。鐵幕國家。
所有人都係奴隸除咗佢先高人一等。
一過關空氣變差?

絕不科學!

早自19世紀,已經證實污染物不分國界!

但黃絲仲唔知!

而家係2017!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]