• 瀏覽: 5,591
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 賈文子 於 2017-3-26 11:50 發表

睇香港呢幾年來西媒洗腦手法就知。中共應該學習。
之前都提過依個潘朵拉的盒子西方一早已經打開左,政府唔學唔識裡面既智慧只會一直捱打

引用:
原帖由 DanRicky 於 2017-3-27 07:03 PM 發表

之前都提過依個潘朵拉的盒子西方一早已經打開左,政府唔學唔識裡面既智慧只會一直捱打
陸續有來,從呢次特首選舉一樣可見一斑,曾俊華突然擁抱泛民政棍,利用毒果日報及港大假文意,各大電台,特別反政府反中商台,港台.....中共有排學習。

只係軍事又如何追....

引用:
原帖由 賈文子 於 2017-3-27 23:35 發表

陸續有來,從呢次特首選舉一樣可見一斑,曾俊華突然擁抱泛民政棍,利用毒果日報及港大假文意,各大電台,特別反政府反中商台,港台.....中共有排學習。

只係軍事又如何追....
佢地仲沉迷係舊時代既操作法又有咩辦法 好似我側邊唔小人傾開大陸時觀點都好一致;中國係硬件上已經強大,但軟件仲未跟得上 最小要等下一、兩代,要累積夠先有機擺脫到別人異樣既眼光睇法

引用:
原帖由 DanRicky 於 2017-3-27 11:49 PM 發表

佢地仲沉迷係舊時代既操作法又有咩辦法 好似我側邊唔小人傾開大陸時觀點都好一致;中國係硬件上已經強大,但軟件仲未跟得上 最小要等下一、兩代,要累積夠先有機擺脫到別人異樣既眼光睇 ...
呢個年代竟然仲"宣傳部",思想僵化!如何洗人家腦?!!

飛機仔深情對話自嗨互射,真粗獷!
中共真係應該繼續高壓獨裁奴隸式統治,十幾億賤民唔鞭打係唔得!

引用:
原帖由 賈文子 於 2017-3-27 23:54 發表

呢個年代竟然仲"宣傳部",思想僵化!如何洗人家腦?!!
宣傳部係冇野,只係等於「公關部」咁解(我估係掛 )問題係班人做法仍然停留係幾十年前既方式 話時話,其實香港都係咁 依個唔止政府!好多中小企都一樣!你睇佢地對廣告既睇法就知道 買廣告求其表達左自己有D咩賣就算 同大企業大公司利用廣告建立形象賺大錢,思維已經係差天同地

引用:
原帖由 lotuguy 於 2017-3-27 06:48 PM 發表

A hypocrite but also a genius as well????  You too.
I was asking whether you thought you were being smart for spoting a trivial typo in my previous response, not that I think you are one; if anything I see you as nothing more than a hypocrite since you always promote your China-is-weak propaganda under the disguise of impartiality. As much as I dislike users like Dainippon64, at least they are straightforward about being haters of China - but you, you are a disgrace on all fronts.

I digressed. You have never answered the question: WHAT CAN YOU SAY ABOUT DONALD TRUMP CALLING CNN AND A HOST OF OTHER US MEDIA OUTLETS AS PRODUCERS OF FAKE NEWS?

引用:
原帖由 Henryw3 於 2017-3-29 04:43 PM 發表

I was asking whether you thought you were being smart for spoting a trivial typo in my previous response, not that I think you are one; if anything I see you as nothing more than a hypocrite since ...
It is none of my business and I have no need to answer any bull shit from you

咁勁又唔敢射

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]