• 瀏覽: 1,194
  • 回覆: 9
最純正嘅大陸口音係廣州話,

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-25 01:16 AM 發表
熱血時報

本報記者發現,曾俊華出席多個落區活動,皆出現操大陸口音的人物跟蹤監視,神情戒備。至3月24日的愛丁堡廣場集會,萬人參與,操大陸口音的人物一直全程監視,本報記者尾隨這幾名一直監視曾俊華的人物,最 ...
又一個魔鬼化中央, 動搖香港人對林鄭的支持。
其實你們所謂的高民望(其實亦不高, 不到一半)是踏在他人頭上而騙回來的短暫的氣氛,很快就會消失。

魔鬼化就未必
因中共前科唔少 而且這區的支持者對此也不覺得有問題

林鄭話要行番CY果套先係致命傷

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-25 01:16 AM 發表
熱血時報

本報記者發現,曾俊華出席多個落區活動,皆出現操大陸口音的人物跟蹤監視,神情戒備。至3月24日的愛丁堡廣場集會,萬人參與,操大陸口音的人物一直全程監視,本報記者尾隨這幾名一直監視曾俊華的人物,最 ...
大杞解放軍

好驚

真係搞笑

引用:
熱血時報

如果有證據就報警啦。無證據就唔好散播謠言。

熱狗竟然學左蘋果報導手法
以前黃洋達最不恥呢種行為

監視系用眼,

唔系用口,

唔使講野的,

熱狗又點知人地大陸口音??

作文聞要作好D.

否則露出馬腳.

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-3-25 02:29 PM 發表
熱狗竟然學左蘋果報導手法
以前黃洋達最不恥呢種行為
無收入,

唯有收泥厠英錢做野.

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2017-3-25 01:23 PM 發表
魔鬼化就未必
因中共前科唔少 而且這區的支持者對此也不覺得有問題

林鄭話要行番CY果套先係致命傷
行番梁英那套

卻可保住梁營支持
也可吸了唐唐, 大輝, 范太, 夏佳理等支持

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]