• 瀏覽: 2,798
  • 回覆: 21
引用:
原帖由 kenbondwong 於 2017-3-25 10:25 AM 發表

我係男絲,但眼見中共天知所謂山寨當自製未爛當突破甩轆唔准嘈識行當識飛自慰當做愛,我理性提醒我唔好抹黑,但要踢爆!
中國越變越強 !黃絲的無奈, 以至想得到心靈上的安慰,所以 極力抹黑 !本人理解, 你此刻的心情!

引用:
原帖由 chaolininin 於 2017-3-24 08:18 PM 發表
軍盲,那個寫手,不知是業餘還是專業軍事評論。在BLOG出文。或者審飛集中制造殲16,你又不知
集中制造殲16? 那如何解釋又同時復產舊殲11B

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2017-3-24 06:14 PM 發表
成篇報導個重點都只係話殲11D開發進度係整個中國換裝三代機(美系標準)潮裡面唔及引進蘇35SK(同樣用無源相控陣雷達PESA)咁快同有明顯優勢,你就引伸到連殲20嘅雷達都有問題,你真不愧係天才天才天天才!

補充我嘅觀 ...
如果唔係最關鍵的AESA雷達唔得,睇唔到有咩其他因由要中止改進計劃,殲11B仍用一般的都仆勒雷達,已明顯不堪用,為何還復產?

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-3-25 14:27 發表

如果唔係最關鍵的AESA雷達唔得,睇唔到有咩其他因由要中止改進計劃,殲11B仍用一般的都仆勒雷達,已明顯不堪用,為何還復產?
唉……
見自己有D時間,就等我係呢個帖度覆你最後一次喇。

1. J11B復產:為左係短時間內替換2代機(美式標準)同老化嘅Su27/J11A,盡快提升空軍戰鬥力,就係咁簡單。

2. AESA唔得?咪玩啦,連J10C同J16重有J20都用緊,重分別係第1/2/3代,無理由作為J16基礎嘅J11B會改唔到,比埋資料你睇,不過要少少耐性:http://war.163.com/photoview/4T8 ... #p=AGI77QS04T8E0001

3. Su35SK:因為受到中國空軍好評,又認為佢嘅戰鬥力只僅次於J20(你條link係咁寫),而且以J11D嘅設計指標,性能並無比Su35SK(只係用PESA)有太大提升(一樣都係條link咁寫),加上J11D因為重未完成廠家測試部份而導致進度緩慢(無講點解,不過唔係太可能係AESA問題,原因見上),而裝有第3代AESA嘅J20亦已經正在量產,係Su35SK同J20雙重夾擊之下,J16高不成低不就,所以先會被叫停,方便將資源調到J11B復產同其他機種嘅開發/改良工作身上。

剩低嘅請由你自己漫漫思考同消化喇,如果你嘅大腦重能夠正常運作嘅話……

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2017-3-25 08:38 PM 發表

唉……
見自己有D時間,就等我係呢個帖度覆你最後一次喇。

1. J11B復產:為左係短時間內替換2代機(美式標準)同老化嘅Su27/J11A,盡快提升空軍戰鬥力,就係咁簡單。

2. AESA唔得?咪玩啦,連J10C同J16重有 ...
唔該從做呀! 俾唧誠意得唔得?小學咩!

飛機打多傷身

如果J11D真的停產,説不定是好消息。
試想一個由J20,J31,J16組成的空軍,是不是幾近完美?

鍵盤翻頁
左右