• 瀏覽: 2,530
  • 回覆: 55
李嘉誠對香港發展停滯,原本有機會一人一票選特首,一度有感觸。

誠哥講到喊左出黎~

但你應該要多謝黨既關照, 硬崩崩831閂晒閘囉~

其實民主黨既三軌方案+中央實質任命權守尾門, 根本做到一人一票選特首兼中央放心

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/501623/

西環愛將、建制派議員、何君堯執業律師
有班人負責拉死香港

可以點

超人強勢回歸

引用:
原帖由 123火車頭 於 2017-3-22 05:55 PM 發表
有班人負責拉死香港

可以點
我昏迷左六年岩岩醒番~
剪布係咩黎架?

引用:
原帖由 白雲2014 於 2017-3-22 06:03 PM 發表
超人強勢回歸
誠哥: 我一直都係影子特首
你睇阿邊個同我唔妥, 咪冇得連任囉

事後誠哥話佢當時只係打乞次

泛民拉到香港GDP只得番2%,再拉多D布,香港剩番1%咁點算呀,今次唔變漁村都唔得啦。

引用:
原帖由 amypat 於 2017-3-22 06:55 PM 發表
泛民拉到香港GDP只得番2%,再拉多D布,香港剩番1%咁點算呀,今次唔變漁村都唔得啦。
有班人仲以為好爽,話最好樓價跌一半喎只怕到時送比佢哋都無錢交水電費,因為已經無工開

引用:
原帖由 amypat 於 2017-3-22 06:55 PM 發表
日本得1.2%...應該又因為拉布攪成咁

引用:
原帖由 wonder_girl 於 2017-3-22 06:59 PM 發表

有班人仲以為好爽,話最好樓價跌一半喎只怕到時送比佢哋都無錢交水電費,因為已經無工開
送俾我丫~我要呀

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2017-3-22 07:17 PM 發表

睇下新聞啦,超人話香港GDP只係佔中國2%呀,唔係增長2%呀。係以前,香港係佔20幾%架,關日本乜野事,如果日本只佔中國既 1.2%就好咯,中國變左超級強國,又或者日本變番一條漁村。

超人都喊?

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2017-3-22 07:17 PM 發表

日本冇計啦, 無依無靠.

香港隔離有個增長十幾的深圳,增長7.5的大陸. 好有條件不止2.幾呀.

好感動呀

轉貼員又㭍咗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]