• 瀏覽: 4,403
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 GPR 於 2017-3-17 09:44 PM 發表

什麼叫自生自滅...
明就明啦.....
多D上國內各地內行街, 比較吓, 你會明的.....
2星期前去行左深圳京基100同附近..
講清楚D啦

引用:
原帖由 荔枝角道 於 2017-3-17 10:04 PM 發表

講清楚D啦
什麼叫自生自滅...自己比較吓啦

引用:
原帖由 荔枝角道 於 2017-3-17 10:04 PM 發表

講清楚D啦
記得用平常心

引用:
原帖由 荔枝角道 於 2017-3-17 10:15 PM 發表

" target="_blank">http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25909252
http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25909252
請全部POST出嚟....睇唔倒

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-3-17 20:38 發表

三名年青人被判監有何感想?
幕後黑手認為;港獨不利中國民主運動,必須制止。所以佔中冇事,只打壓港獨。

morning

寫殘體字的都不會是香港人的朋友, 只會發歪理污染香討.

引用:
原帖由 GPR 於 2017-3-17 10:24 PM 發表

請全部POST出嚟....睇唔倒
只係簡介少少我自己..
冇咩特別....
作為香港人..一個普通市民...個人不會因討論而去花時間找資料..
只以個人想法...經歷..知識...和良知發言

純個人感覺,香港而家的情況,就好像一個有錢人,接受吾到其他人有錢過他,一樣

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2017-3-18 09:13 AM 發表
純個人感覺,香港而家的情況,就好像一個有錢人,接受吾到其他人有錢過他,一樣
憎人富貴厭人窮,即如西方國家憎恨中國有錢,洋奴同一思想

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-3-18 09:50 AM 發表

憎人富貴厭人窮,即如西方國家憎恨中國有錢,洋奴同一思想。
不招人"杜"是庸材

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]