• 瀏覽: 2,805
  • 回覆: 39
引用:
原帖由 lewark 於 2017-3-13 08:37 PM 發表

而家講你住幾尺。

你講其他廢話有咩用。

廢噏有用咩?
鄉土班網工最叻轉移視線搬龍門㗎啦!

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-3-14 02:02 AM 發表

冇辦法。有D人不知廉恥,非要幫貪腐既共產黨宣傳不可。我只能稱拒地為食屎既五毛
我睇唔到樓主,有擦土共鞋,樓主最多係史忽鬼,但就睇到你侮辱人,乜揾到錢住大樓就叫擦鞋,啱啱識咗黃絲做數會計師香土之支,係唔係黃絲個個都係咁,自己做賊犯毒,幫人做數就得,只要反政府就係義人,人地靠自己努力揾錢就唔得,納正稅就叫擦土共鞋。不過算啦黃絲無 大學學歷個D,通常都係野蠻。

[ 本帖最後由 吳尊函 於 2017-3-14 08:14 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-3-14 09:15 PM 發表

你隊眼唔係盲卦。甘樣既topic擺明針對年輕人。
針對年輕人又點,佢又唔係針對你,你又要走出來認個個,所謂 人不自侮然後人侮之,佢睇起你唔起,你咪努力,做番好D,叻過佢,咪唔洗比人睇唔起,以前D人大多數住 板間房同木屋,只要努力,咪一樣有車有樓,我都小學畢業咋,但我從來唔會比人睇死,以前呢人生命力特強。

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-3-14 12:11 AM 發表

一條狗住上了960尺,出門的時候仍然是一條狗

同理,一條奴隸住上了960尺,出門的時候仍然是一條奴隸

無論閣下房子有多大,只要你沒有資格參與決定“由誰來治理你生活的地方”,則閣下仍只 ...
其實我作出來大個條黃絲。

有咁好境仲洗上呢度吹水咩。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-3-13 08:14 PM 發表
香港有好大部分有能力。有出色嘅年輕人。不怕困難。不怕挫折。默默耕耘。就如曹星如。成為香港一代拳王。

反觀有d人。思想愚蠢。觀察力差。對時事理解力不足。一咪人講佢講。人反佢反。日日上網洗版。

點解唔 ...
廢青話:其實唔難

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]