• 瀏覽: 711
  • 回覆: 9
跟黃絲帶補你唔洗坐監

黃絲帶坐館曾俊華

香港PK政府都唔知咩野制度....移咗民都可拿到香港福利   上次派$6000個個返來拿
"製造假新聞的媒體"毒果打手橫行,10個post  毒果報佔8個, 同一單新聞重複post幾次,風月娛樂都照post,點擊率越高毒果廣告費越高,文章高點擊毒記有高回報
跟 建制派 好d ,打完人 仲有 眾籌

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-2-26 11:32 AM 發表
跟 建制派 好d ,打完人 仲有 眾籌
你睇下黃絲帶幾狠惡

附件

20160831_46b5c81049cb0d1b7261fnZRERD6065n.jpg(56.39 KB)

09la1p3.jpg(63.62 KB)

20170206_c94c3b3da3d0c001acbe9mD9wvIn0x2K.jpg(14.77 KB)

20170206_37f4080635417e114108P1TUepAfeVnR.jpg(61.99 KB)

跟阿爺最實際

引用:
原帖由 musicjunkie 於 2017-2-26 12:41 PM 發表
跟阿爺最實際
阿爺都內佢地唔何

引用:
原帖由 已確認密碼 於 2017-2-26 10:08 AM 發表
跟黃絲帶補你唔洗坐監
黃絲帶坐館曾俊華
跟藍絲啦,網上有人撐,
現實世界有安家費!
出獄後有工做!

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-26 12:50 PM 發表

跟藍絲啦,網上有人撐,
現實世界有安家費!
出獄後有工做!
係咩

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-26 12:50 PM 發表

跟藍絲啦,網上有人撐,
現實世界有安家費!
出獄後有工做!
正 有筍工

引用:
原帖由 已確認密碼 於 2017-2-26 10:08 AM 發表
跟黃絲帶補你唔洗坐監

黃絲帶坐館曾俊華

乜野xxk 乜野xx安 乜野xx和

都可以收皮啦

而家興絲帶派 黃藍都明目張膽嫁

一派拖暗角  3.3萬人遊行吾洗申請
一派飛磚掘磚放火  又有河童支援

如果兩派結合 香港仲有黑社會同南亞狗咩

引用:
原帖由 迷名 於 2017-2-27 11:21 AM 發表

乜野xxk 乜野xx安 乜野xx和

都可以收皮啦

而家興絲帶派 黃藍都明目張膽嫁

一派拖暗角  3.3萬人遊行吾洗申請
一派飛磚掘磚放火  又有河童支援

如果兩派結合 香港 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]