• 瀏覽: 932
  • 回覆: 13
係咁掟彎,由689連任機會99%到葉劉最佳接班到全天候轉撐林鄭,半年內係咁轉軑,有時真係忍唔住笑。

引用:
原帖由 soccerer 於 2017-2-22 05:24 PM 發表
係咁掟彎,由689連任機會99%到葉劉最佳接班到全天候轉撐林鄭,半年內係咁轉軑,有時真係忍唔住笑。
起碼全部都係建制派,反港獨,跟831,立23條,邊個做有咩所謂?

好笑得過泛民有長毛,胡官唔支持,去支持薯片?

最搞笑係掃把頭有機會入唔到閘,箇位支持者面目何在……

仲講到做硬咁滯

引用:
原帖由 soccerer 於 2017-2-22 17:24 發表
如果建制咁樣叫掟彎,學二樓師兄話齋,反建制竟支持薯片,直頭逆線駕駛啦∼

[ 本帖最後由 skymachine 於 2017-2-22 06:43 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

黃屍西奴美狗法輪港毒L嗎一樣係極速由ABC轉為RIP再轉為淋病.

引用:
原帖由 skymachine 於 2017-2-22 06:42 PM 發表

如果建制咁樣叫掟彎,學二樓師兄話齋,反建制竟支持薯片,直頭逆線駕駛啦∼
完全忘記鳥栗米班塊飯.

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-2-22 07:10 PM 發表

完全忘記鳥栗米班塊飯.
還有英年早逝.. ...

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-2-22 07:10 PM 發表

完全忘記鳥栗米班塊飯.
都好耐了,但689到rip到林鄭半年內行晒。

引用:
原帖由 soccerer 於 2017-2-22 07:40 PM 發表

都好耐了,但689到rip到林鄭半年內行晒。
雷動推梁游入局, 游惠精踢走黃毓民, 黃絲歡天喜地

到被DQ就屈梁游是共產黨隻狗

不是更快更爽嗎????????

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-2-22 19:10 發表

完全忘記鳥栗米班塊飯.
樓主哩棟樓係開黎做耙

引用:
原帖由 soccerer 於 2017-2-22 05:24 PM 發表
算唔算轉軑就唔知,不過由董佰腳痛,曾前特入獄,梁特表現,其實大陸眼光麻麻地

引用:
原帖由 lun12lun12 於 22/2/2017 19:43 發表

雷動推梁游入局, 游惠精踢走黃毓民, 黃絲歡天喜地

到被DQ就屈梁游是共產黨隻狗

不是更快更爽嗎????????
論無人性,黃絲係一絕!
其實佢地自己知唔知自己應該係支持定反對游梁?
還是都係要等蘋果、立場、852郵報、HK01 等媒體嘅 order,先知要點做人?

淒涼!

引用:
原帖由 soccerer 於 2017-2-22 17:24 發表
執法嘅係佢地手上,任佢釋法,
跟隊轉呔,群狗亂跑,
唔怕比人告亂駕嘛,,,。

唔跟隊,個牌會比人取消㗎。。。

引用:
原帖由 x747x 於 2017-2-23 07:54 AM 發表

論無人性,黃絲係一絕!
其實佢地自己知唔知自己應該係支持定反對游梁?
還是都係要等蘋果、立場、852郵報、HK01 等媒體嘅 order,先知要點做人?

淒涼!
毒果, 鄭大班, 852, 港台, 為撐薯片,
連長毛胡官都反

然後搬龍門說爭真普選長毛不好

成班垃圾!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]