• 瀏覽: 3,787
  • 回覆: 87
引用:
原帖由 青青草 於 2017-2-25 12:46 PM 發表

曾俊華為求「入閘」乞求反對派的提名,低聲下氣有之,百般討好有之,即便是受到公然的羞辱亦如若無其事之狀,不惜拿政治立場作為利益交換;為乞求反對派手中的「提名」,不惜隨風擺柳。不論是全國人大常委會的 ...
「入閘」了,可以入自己袋了
曾俊華要向全港七百三十五萬市民發出一份邀請,讓我們一起努力,令香港變得更好。你們的支持,將會是我競選和當選後有效施政的最大動力。謝謝你的支持!捐款支持,請註明收款人為“曾俊華” 或 ”TSANG CHUN WAH JOHN”
2017年2月25日
捐款者 24857
已獲捐款 HK$4,902,809

引用:
原帖由 青青草 於 2017-2-25 01:51 PM 發表

「入閘」了,可以入自己袋了
曾俊華要向全港七百三十五萬市民發出一份邀請,讓我們一起努力,令香港變得更好。你們的支持,將會是我競選和當選後有效施政的最大動力。謝謝你的支持!捐款 ...
乞食

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2017-2-25 03:41 PM 發表

乞食
連造勢大會都無 財爺最叻造數囉,甘就袋幾百萬,高

引用:
原帖由 青青草 於 2017-2-25 04:42 PM 發表
連造勢大會都無 財爺最叻造數囉,甘就袋幾百萬,高
薯片猴急搶閘拌到失蹄,
長毛立即宣佈退出,
公民提名,未達目標,長毛宣佈不會參選特首,結束收集個人資料(提名的人需留下聯絡方法及身份證號碼)。

中央飯店 中央戲院 中央廚房
香港人 人云亦云

邊位是中央?

只記得毛主席 鄧主任 一言而為天下法

現在黨中央是誰?
如果是習主席

為什麼不說習主席不會委任曾俊華。
除了班極少數反中亂港,咁全世歸邊
齊歡暢 同慶賀 林太登大典 花好月圓。

引用:
原帖由 laufookwing 於 2017-2-25 09:33 PM 發表
中央飯店 中央戲院 中央廚房
香港人 人云亦云

邊位是中央?

只記得毛主席 鄧主任 一言而為天下法

現在黨中央是誰?
如果是習主席

為什麼不說習主席不會委任曾俊華。
除了班極少數反中亂港,咁全世歸邊 ...
西環封殺,
薯片吹票,
胡官前峰,
長毛退出。

選唔到都有幾百萬係手,笑住走,呵呵

如果真咁洗鬼選咩,浪費時間,精神,

引用:
原帖由 zoker123 於 2017-2-26 02:31 PM 發表
如果真咁洗鬼選咩,浪費時間,精神,
香港應要堅持一國兩制,在特首選舉過程中,希望大家能記着國家領導人習近平所說「堅持一國兩制,尊重兩制差異,二者不可偏廢」。

通常中央越唔鐘意,港人就越支持

引用:
原帖由 初級投資者 於 2017-2-28 11:40 AM 發表
逢中必反

引用:
原帖由 初級投資者 於 2017-2-28 11:40 AM 發表
全對,香港人係壞學生,最鍾意激怒老師搏注意,只係中央阿爺班無料鞋仔睇唔通,至攪到兩極化同港獨出來。99%香港人都知港獨冇運行,仲支持呢班人只係搏阿爺關心吓個仔的鬱結,咁都睇唔通可能連老豆都未識做

引用:
原帖由 賭馬發達 於 2017-2-28 11:51 AM 發表

全對,香港人係壞學生,最鍾意激怒老師搏注意,只係中央阿爺班無料鞋仔睇唔通,至攪到兩極化同港獨出來。99%香港人都知港獨冇運行,仲支持呢班人只係搏阿爺關心吓個仔的鬱結,咁都睇唔通可能連老豆都未識做
習慣玩嘢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]