• 瀏覽: 986
  • 回覆: 13
冇人夠票

引用:
原帖由 nganson13 於 2017-2-22 08:53 AM 發表
冇人夠票
記者幽默問薯片叔叔會否承諾當選後 給主的兒子 貪曾 特赦或保外就醫。

香港人為了感激貪曾佢多年來努力付出!
願意為佢一人一信求法官大人,比足7年假期佢在裡面享受下柳記最親切對待!

個母體係專政,呀仔好難有真正普選,只有小圈子被操制的選舉,做吓戲比老伯姓睇吓

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2017-2-22 09:00 AM 發表
個母體係專政,呀仔好難有真正普選,只有小圈子被操制的選舉,做吓戲比老伯姓睇吓
中聯辦就係唔想拆外生枝,所以幫淋病幫到出面,就係想只得淋病入閘。
反過來話,中聯辦應該未可完全控制局面至會咁做。邊個至係真阿爺呢?

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-22 09:09 AM 發表

中聯辦就係唔想拆外生枝,所以幫淋病幫到出面,就係想只得淋病入閘。
反過來話,中聯辦應該未可完全控制局面至會咁做。邊個至係真阿爺呢?
中國人奴性重,主子吹雞,大家自然識做,返大陸做生意又有着so,而D都係利益輸送

處心積慮,辦好人,辦幽默,辦肥彭,好多人上當。香港真係多蠢人。

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-22 10:10 AM 發表
處心積慮,辦好人,辦幽默,辦肥彭,好多人上當。香港真係多蠢人。
薯片 係 貪曾愛徒,咁高調眾籌撈油水,。
薯片 唔知會唔步佢後塵 ?

貪曾是一位模範攀權貴特首,包括
高尚的情操 (尤其是官商勾結),
正義的化身 (尤其是徇私枉法)

他對特區的貢獻、

前特首曾蔭權上周五被陪審團裁定藉公職作出不當行為罪成,法官在周一聽取其求情後,指本案嚴重之處,是被告作為特首,是地區首長,不但對市民問責,也對中央問責,市民及中央對他寄予信任,特首需要有誠信,惟被告違反誠信。上訴庭有指引,相關控罪應判處阻嚇性刑罰,以入獄30個月為量刑起點,考慮到被告過往40年的貢獻,一直決意服務香港,減刑10個月,判曾蔭權入獄20個月,惟不得緩刑。

小圈子選舉造王論
龍門任犯聞搬,當香港人傻架!
薯片政網內容空泛,冇嘜創意,東抄西寫,依靠依隻傀儡救香港,又 h e a 多幾年。。
依班垃圾政棍交換利益,竟然提名薯片,佢地對得住班盲粉選民咩?
連同道人長毛狗都唔去支持!
為咗利益,真係可以喪盡天良,豬狗不如!!!!!!!!

林鄭冇乜嘢俾人反感,只係唔鍾意大陸入埋佢數

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-22 01:29 PM 發表
林鄭冇乜嘢俾人反感,只係唔鍾意大陸入埋佢數
犯聞 未來五年 會玩殘奶媽

委任好過啦

引用:
原帖由 payday 於 2017-2-22 07:13 PM 發表
委任好過啦
阿爺確信犯聞背後金主推傀儡薯片上神枱,選舉背後係中英博弈,金主目的是扯線一個會較支持港獨的特首,分裂國家,阿爺睇得通所以會不惜代價封殺薯片
阿爺 打壓 港獨份子 絕不手軟。

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2017-2-22 09:00 發表
依家係做都唔想做, 直頭自動當選咁樣!

引用:
原帖由 DoubtfulSound 於 2017-2-23 11:39 PM 發表

依家係做都唔想做, 直頭自動當選咁樣!
奶媽唔係發表政網,係通報未來政策

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]