• 瀏覽: 7,509
  • 回覆: 143
引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-8 02:20 PM 發表

係呀
都話呢 d 叫做以子之矛攻子之盾咯
假如有人好似你咁奶共又唔敢認就真係無種架
係呀!奶共,奶共唔認,屈人奶共都係無種架。
哈哈!你犯晒。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-3-8 02:26 PM 發表

哈哈!你犯晒。
係呀!奶共唔認,屈人奶共都係無種架。
哈哈!你犯晒 ( 你屈聯合國奶共 )

引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-8 02:30 PM 發表

係呀!奶共唔認,屈人奶共都係無種架。
哈哈!你犯晒 ( 你屈聯合國奶共 )

http://n2.hk/d/attachments/day_170210/20170210_a19d09a7af76f430f534RqOfwyLMBY20.jpg
果然係無種。但冇辦法,你無腦只有跟人講野囉。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-3-9 10:58 AM 發表

果然係無種。但冇辦法,你無腦只有跟人講野囉。
yes , 你果然係無種。
但冇辦法, 你無腦只有繼續奶共唔認又屈聯合國奶共囉

引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-9 02:59 PM 發表

yes , 你果然係無種。
但冇辦法, 你無腦只有繼續奶共唔認又屈聯合國奶共囉
係呀!執人口水尾冇種又冇腦。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-3-9 03:13 PM 發表

係呀!執人口水尾冇種又冇腦。
係呀
假如有人好似你咁奶共又唔敢認就真係無種又冇腦架

引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-9 03:14 PM 發表

係呀
假如有人好似你咁奶共又唔敢認就真係無種又冇腦架
唔係假如係唔係。你張圖證明咗。
但你執人口水就係事實咯。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-3-9 03:26 PM 發表

唔係假如係唔係。你張圖證明咗。
但你執人口水就係事實咯。
你絕對係奶共又唔認喇 , 張圖證明咗。
人地話英國第二, 你卻說咩美俄中 ..
你比我用以子之矛攻子之盾踢爆你奶共又唔敢認就真係無種又冇腦就係事實咯

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-3-8 14:26 發表

哈哈!你犯晒。
兄台,你今日飲東江水未呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]