• 瀏覽: 2,679
  • 回覆: 42
+5
引用:
原帖由 mango178 於 2017-2-22 06:58 AM 發表

你無知定扮失憶呀,
我又唔係似d人噏得就噏;

聖公會東涌幼兒園,佔中時k2的手作
我右唔似你咁"深仇大恨",唔記得咪叫你開名囉。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-22 07:04 AM 發表

你從邊忽睇出我『深仇大恨』呢又?

其實你唔記得係閣下嘅事,我冇必要答你,知冇?

引用:
原帖由 mango178 於 2017-2-22 07:11 AM 發表

你從邊忽睇出我『深仇大恨』呢又?

其實你唔記得係閣下嘅事,我冇必要答你,知冇?
係咪果編 香港: 傘裹傘外博弈 By 譚衛兒,雷鼎明,屈穎妍 等等。
明白了。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-22 07:22 AM 發表

係咪果編 香港: 傘裹傘外博弈 By 譚衛兒,雷鼎明,屈穎妍 等等。
明白了。
你係咪有讀寫障礙?
已經指出幼兒園名稱,唔去求證反而搬龍門?

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-21 03:54 AM 發表

另外呢,你唔好當全香港人都係on9,以為全香港人都睇唔出豬扒港女同私煙既目的啦,雖然係唔同,但殊途同歸

係喎,你未答我,點解你ip唔係香港又唔係大陸喎
法輪功是也

引用:
原帖由 mango178 於 2017-2-22 07:34 AM 發表

你係咪有讀寫障礙?
已經指出幼兒園名稱,唔去求證反而搬龍門?
打左電話俾個家長證實冇E件事喎。點解釋呢?

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-22 04:40 AM 發表

D 細路後面呀,醒少少好唔好?
第二次佔中?睇下點
咁我知你係邊個啦,果日我見到個智障既人士企係班細路後面,原黎就係你

咪試下第二次佔中囉,而家既情況前線班差佬一定唔會再啋差佬高層,到時懶懶閒乜春都唔理,話知你燒車又好燒鋪又好,到時香港穩唔住老解必會出動...................................噢,到時你記得唔好驚到叫阿媽喎

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-22 07:04 AM 發表

開名咪開名囉,間野真係有做過係唔構成誹謗架播

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-22 07:42 AM 發表

打左電話俾個家長證實冇E件事喎。點解釋呢?
你又妄想症發作,幻想自己有果間幼稚園家長既電話打過去俾果間幼稚園既家長呀...........................唔怪得呢排姑娘打鑼咁搵你啦,頭先仲打電話俾我,叫我見到你既話就捉你返去vip水飯房

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-22 11:37 AM 發表

咁我知你係邊個啦,果日我見到個智障既人士企係班細路後面,原黎就係你

咪試下第二次佔中囉,而家既情況前線班差佬一定唔會再啋差佬高層,到時懶懶閒乜春都唔理,話知你燒車又好燒鋪又好,到時香港穩唔住 ...
似為你剩係個腦有問題,原來睇野都唔掂,你講果個係你老豆泥架,老豆都可以認錯

真係好L驚

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-22 11:43 AM 發表

你又妄想症發作,幻想自己有果間幼稚園家長既電話打過去俾果間幼稚園既家長呀...........................唔怪得呢排姑娘打鑼咁搵你啦,頭先仲打電話俾我,叫我見到你既話就捉你返去vip水飯房
姑娘?水飯房?你係醫院定係差館?妄想症發作?

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-23 12:23 AM 發表

似為你剩係個腦有問題,原來睇野都唔掂,你講果個係你老豆泥架,老豆都可以認錯

真係好L驚
咁真係幾驚架,我老豆n年前走左啦。。。。。。你呢幾晚可能會夢到我老豆去搵你傾計喎

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-23 12:26 AM 發表

姑娘?水飯房?你係醫院定係差館?妄想症發作?
你咪就係我既院友囉,你住天字一號水飯房架嘛

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]