• 瀏覽: 2,377
  • 回覆: 41
引用:
原帖由 anish01 於 2017-2-21 01:11 PM 發表

商家地産商只會看風使舵, 邊個有機會有利益就投邊個, 如果泛民能團結的話將三佰幾票俾晒白頭曾, 其他人會跟風下注, 機會ㄧ定高, 依加泛民內部都4分5烈, 分咗票俾幾個, 影響力大減, ...
依班犯聞當初以為可以同地主會聯手,,諗住撐傀儡薯片唔駛靠佢地既票去入閘,諗住有一大堆政治交易同地主會,由傀儡薯片去交易....

點知,班大孖沙,建制完全唔理佢地之餘 薯片仲要好似坐定笠六咁樣等犯聞過票

呢班政棍根本就係蛇鼠一窩山精妖魅!

曾俊華而家有過百提名,應該唔會無得入閘掛

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2017-2-21 06:30 PM 發表
「獲鴿訟肥佬黎 『護送入閘』 憂鬍鬚難取信中央」,
指曾俊華與反對派關係「耐人尋味」,曾俊華在任財政司司長時,幾乎被反對派以拉布手段拖垮其財政預算案,現在卻獲他們力挺入閘;公民黨目前為曾俊華拉票、民主黨也成為曾俊華的「守護神」,「令人不禁懷疑這和『泛民』力撐曾只是巧合,還是背後有什麼安排?」

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2017-2-21 06:30 PM 發表
得票得果160-170,八成係犯聞既.....

就算好似田少話齋有100票會倒戈,到時得果300票,夠贏咩?

仲未計糊塗官入埋閘後分埋佢果D犯聞選票......

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2017-2-21 10:10 PM 發表

得票得果160-170,八成係犯聞既.....

就算好似田少話齋有100票會倒戈,到時得果300票,夠贏咩?

仲未計糊塗官入埋閘後分埋佢果D犯聞選票......
林鄭若果有700張鐵票應該穩贏啦

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2017-2-21 10:18 PM 發表

林鄭若果有700張鐵票應該穩贏啦
提名表 都未交

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2017-2-21 10:29 PM 發表

提名表 都未交
林鄭玩退選?到時胡官 vs 曾俊華二選一

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2017-2-21 10:31 PM 發表

林鄭玩退選?到時胡官 vs 曾俊華二選一
咁都俾你知

選咩丫,中央明顯睇燒鵝姐,各大富豪都撐,就知收到料

引用:
原帖由 superbatistutak 於 2017-2-22 01:18 AM 發表
選咩丫,中央明顯睇燒鵝姐,各大富豪都撐,就知收到料
「獲鴿訟肥佬黎 『護送入閘』 憂薯片難取信中央」,
指薯片與犯聞關係「耐人尋味」,薯片在任財政司司長時,幾乎被犯聞以拉布手段拖垮其財政預算案,現在卻獲他們力挺入閘;公民黨目前為曾俊華拉票、民主黨也成為薯片的「守護神」,「令人不禁懷疑這和『犯聞』力撐薯片只是巧合,還是背後有什麼安排撐傀儡薯片上神枱?」

中央都唔會任命佢,提早收工

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-22 02:16 PM 發表
中央都唔會任命佢,提早收工
薯片吾抵可憐!

但凡一個人自視過高,自信心爆棚時,多數會肆無忌彈,利慾薰心,往往犯下錯誤撞燈。三月小圈子選舉一鑊要起錨, 呢鑊如失敗, 永不超生架!
問佢點頂, 一個傀儡的可憐人.
薯片早前高調眾籌,不如退選 隻草 就走去旅行,係班傻仔乖乖奉獻。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]