• 瀏覽: 3,809
  • 回覆: 25
🙄

引用:
原帖由 nguyenngochung 於 2017-1-19 03:41 AM 發表
緊係做唔到啦!係要等老尾做完先到老共偷資料再山寨吧
偷搶人家成果是英美傳統,你用自己的行為去想像其他人都會和你一樣,可以理解

引用:
原帖由 nguyenngochung 於 2017-1-19 03:41 AM 發表
緊係做唔到啦!係要等老尾做完先到老共偷資料再山寨吧
唔洗你信,滷味信就得

老美一向都係X眼睇人低.

引用:
原帖由 咁樣樣。 於 2017-1-19 11:56 AM 發表
古時,四大發明,係邊個國家發明先。
咩年代呀!仲攞古代野出來威,唔怕比人笑到黃面以家係科技年代呀做唔到科技發明野就攞古董野出來威

引用:
原帖由 geileraffen 於 2017-1-19 10:29 AM 發表

你以為中國人每個人都好似你咁?腦 ,唔識研究同制造 。
呢到真係多老毛黨
咁好啦!幫下老毛講好說話啦

老共緊係做到啦!咪亂聽世界恐怖分子老尾講,老尾d科技都係山寨外星人技術同中國古代四大發明嘅啱唔唔聽呀

殲-20試飛的時候,美國人就曾經預言,中國無法解決隱身戰鬥機的數據鏈問題,可惜近期中國相關單位公開已經完成機載雷射數據通信系統的試飛,公開打美國臉

引用:
原帖由 geileraffen 於 2017-1-19 12:58 AM 發表
美預言中國無法研製隱身數據鏈:中國公開一成果!

(軍事風雲)

美國曾經預言中國無法研製隱身數據鏈,不過中國已經突破相關技術,可以為殲-20提供完整的作戰能力

殲-20試飛的時候,美國人就曾經預言, ...
我需要笑嗎?
當年麥克阿瑟在朝鮮戰場預言“兩個星期結束戰爭, 回家過聖誕”, 結果呢?
當年美國人預言,中國人無法造出原子彈, 結果呢? 中國人不單造出了原子彈,更有氫彈、飛彈和衛星。

美國人似乎患有老年癡呆,成日唔記得d嘢,啱啱一排又唔記得咗中國人的能力, 1996 又跳出來預言,“關掉GPS,中國所有飛彈全失明”,結果呢? 是中國人有了自己的北斗,更有了自己的量子通訊技術和量子加密衛星通訊。

每股多d預言,可以俾孝子們多d打飛機,而中國則多一分實實在在的進步。

中國加油!

引用:
原帖由 nguyenngochung 於 2017-1-19 05:00 PM 發表

咩年代呀!仲攞古代野出來威,唔怕比人笑到黃面以家係科技年代呀做唔到科技發明野就攞古董野出來威
咁世界第一個量子通訊呢?世界最大射電望遠鏡呢?

引用:
原帖由 U肛 於 2017-1-19 07:10 PM 發表

咁世界第一個量子通訊呢?世界最大射電望遠鏡呢?
On居呢兩樣野乜係中國發明咩就算比你加大100倍變世界第一都唔係中國發明啦研究發明呢d科技野咪又係鬼佬仲走出來柒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]