• 瀏覽: 744
  • 回覆: 10
好似東漢西漢咁得唔得?

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
憑咩撚野??

中國就成功在中興之中

香港?從來都係外圍影響, 沒自身起飛賽力

在大國氣孔呼吸, 女人前是大英, 現在是中國

引用:
原帖由 y2k2 於 2017-1-16 11:22 AM 發表
好似東漢西漢咁得唔得?
香港有乜問題 ?

引用:
原帖由 vanga 於 2017-1-16 12:45 PM 發表

香港有乜問題 ?
冇問題咩?  唔係成日話香港俾大陸邊度邊度超越 港燦氣數已盡嘅咩?

引用:
原帖由 y2k2 於 2017-1-16 01:31 PM 發表

冇問題咩?  唔係成日話香港俾大陸邊度邊度超越 港燦氣數已盡嘅咩?
你在香港生活得好辛苦乎 ?

引用:
原帖由 vanga 於 2017-1-16 01:36 PM 發表

你在香港生活得好辛苦乎 ?
問緊你香港係唔係被大陸超越又講咩生活好辛苦呀?  左仔諗嘢真係95搭8

引用:
原帖由 y2k2 於 2017-1-16 01:44 PM 發表

問緊你香港係唔係被大陸超越又講咩生活好辛苦呀?  左仔諗嘢真係95搭8
哈哈 .... 幾落後的地方都有人生活辛苦, 有人生活好好
人地點係人地的事
你 ok 就得喇

點嗟, 你是否生活得好辛苦嗟 ?

哈哈 ....

能救香港的只有長毛

引用:
原帖由 vanga 於 2017-1-16 01:48 PM 發表

哈哈 .... 幾落後的地方都有人生活辛苦, 有人生活好好
人地點係人地的事
你 ok 就得喇

點嗟, 你是否生活得好辛苦嗟 ?

哈哈 ....
咩人地點係人地既事??  完全冇法溝通。。。
不過照你思維依個世界唔洗分咩已發展地區呀國力呀之類因為好多非洲所謂窮國弱國都好多軍閥/有錢佬

講番啦 香港係咪俾大陸邊度邊度超越啫?  唔搭就收線啦唔該

引用:
原帖由 y2k2 於 2017-1-16 02:01 PM 發表

咩人地點係人地既事??  完全冇法溝通。。。
不過照你思維依個世界唔洗分咩已發展地區呀國力呀之類因為好多非洲所謂窮國弱國都好多軍閥/有錢佬

講番啦 香港係咪俾大陸邊度邊度超越啫?  唔搭就收線啦唔 ...
要分的是人 :

富裕 or 貧窮
長進 or 無出息

引用:
原帖由 y2k2 於 2017-1-16 01:22 PM 發表
好似東漢西漢咁得唔得?
基本上又見唔到啲咩利好因素。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]