• 瀏覽: 1,319
  • 回覆: 14
+2
https://youtu.be/RoF6PHbQm3A

中國全國鐵路現在建成了12萬公里。
2萬多公里高鐵鐵路。
3000輛高鐵以時速300公里同時在鐵路上運行。

高鐵正向外跑。在全世界建設高鐵。換取能源。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-1-15 05:56 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]進入香討影片區

全國路線:

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-16 12:58 AM 發表
高鐵很好!

可惜一條狗坐上了高鐵,下車的時候還是一條狗,未能進化為人
同理,一條奴隸坐上了高鐵,下車的時候還是一條奴隸,未能進化為狗
兄台好句,期待你早日攻上深圳河,解放大陸群衆,咪龜縮。

重點係自己技術…

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-16 12:58 AM 發表
高鐵很好!

同理,一條奴隸坐上了高鐵,下車的時候還是一條奴隸,未能進化為狗
你家中的支那狗畜。共奴有無坐過高鐵?

引用:
原帖由 嫖-俠 於 2017-1-16 08:28 AM 發表

佢係罵緊日本。

日本係全世界最先有高鐵的地方。1962年已經有了。但日本到現在,不是美國的一條狗,美國的。我個奴隸國嗎?
佢鬧佢自己家人同祖先。

引用:
原帖由 嫖-俠 於 2017-1-16 04:29 PM 發表

佢係日本遺民,睇唔出嗎?
可能有日倭寇血統。

引用:
原帖由 嫖-俠 於 2017-1-16 04:29 PM 發表

佢係日本遺民,睇唔出嗎?
睇唔出!點睇都唔係人,連9都唔似!

咁點解狗會有高鐵?你個奴才應想唔通, 可能你會覺得高鐵系你主人起!?
真慘,你既主人要搵狗起既核電廠同高鐵/鐵路,你主人連狗都要不如,你尼個奴才算系咩? 狗屎?定係食屎狗?
引用:
高鐵很好!

引用:
原帖由 嫖-俠 於 2017-1-17 09:05 AM 發表

唔通我眼花?
一定係!一定係!一定係!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]