• 瀏覽: 3,849
  • 回覆: 79
[quote]原帖由 pp49pp 於 2017-1-18 10:52 PM 發表

你放心。供港的都是經過嚴格測驗,人吃的。
冇聽書

禮拜六日仲上去吸毒氣,食地溝油,坐追尾列車,訓豆腐渣樓.行通地屎既公園...................

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-18 10:52 PM 發表

你放心。供港的都是經過嚴格測驗,人吃的。
但你未答我。你會給你的兒女飲國奶嗎?
冇聽書

禮拜六日仲上去吸毒氣,食地溝油,坐追尾列車,訓豆腐渣樓.行通地屎既公園...................

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-15 11:03 PM 發表

得第一第二算成功?排名香港以上嘅得卡塔爾一個唔係民主國家!

Rank        Country        US$
1         Luxembourg        101,450
2          Switzerland        80,945
—         Macau        78,58 ...排名香港以上嘅得卡塔爾一個唔係民主國家!
Luxembourg 嘅人可唔可以選舉grand duke?
李家坡系民主國家?

gdp per capita最後十五名全部系民主國家,領導人由選舉產生

附件

Untitled.png(33.91 KB)

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-18 11:03 PM 發表

冇聽書

你唔敢答呀!避重就輕。
問你有仔女會唔會比佢飲國產奶粉呀?
你朋友或你老板生仔,你會唔會送國奶賀吓佢。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-15 03:51 PM 發表
真係好笑,講民主國家永遠就係印度,伊拉克,永遠唔提全球GDP per capita 最高國家,絕大多數係民主國家。

唔好同我講盧森堡╱瑞士係靠侵略起家呀。

http://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.P ...
澳門排第三US$78,586?
你真相信?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]