• 瀏覽: 1,771
  • 回覆: 26
引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-15 14:42 發表

筆者作為4%精英港人,為96%低等共奴與港人選出 300多名 代表港人的 選委,你有冇份啊?

教精你啦,齋打嘴砲的話, 說成「我希望」、「我想」某某 當選 就比較 合適

你冇票,就 ...
精英?精子就真。

選邊個使乜我郁手?

蹺埋雙手有人代勞,不知幾舒服。

睇下台灣果的人,依家咪自作自受囉。

[quote]原帖由 dmcgory 於 2017-1-15 21:09 發表

樓主現在終於明白自己跟農場裡的牲口一樣沒有資格參與決定「由誰來治理自己生活的地方」。

所以請不要再大言不慚地說什麽支持誰、反對誰、揀誰這種笑話了!

1200個選委是很願意替你效勞的 ... [/

我都唔信選委,但更唔信平民。

睇下台灣平民選咗d乜?蛇屎不如的漢賊而矣。

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-16 00:31 發表

既然選委你不信, 自己又沒資格,那麽治理你生活的地方的人應該從哪來呢?

是槍桿子嗎? 那還不快去呼籲新主人準備打仗
回歸前咪幾好?

回歸後由中央是但擲件叉燒治港都得。

只要冇得爭,齊齊揾真銀,香港繼續經濟城市,為中國做個生金蛋的鵝。

清楚嗎?

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-16 19:11 發表

97前比97後好嗎?不怕共奴批評你戀殖嗎?港督是為英國服務還是逃共難民服務?

蚛殃該從哪來呢?
要你剃頭留辮的大清國可不可以?
要你吃人民公社的大鍋飯的毛魔頭可不可以?
再搞文革讓你再批鬥 ...
你食咗屎?定系冇食?點解你把嘴咁臭?系屎臭定你d口臭?

咁卵臭冇計傾。你清完腸胃,冇咁臭先再講啦。

推 林鄭 係中央對美國重大讓步,否則就係 CY 葉劉 二選一

如果 特朗普 仲係擺到明反中.........林鄭 鬍鬚曾 都可以 BYEBYE 收工

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-17 01:27 發表

你都一把年紀了,為何不嘗試堂堂正正學習做一個人呢?
為何非得做一個喪盡天良、尊嚴盡失的奴隸呢?
滿手鮮血的屠夫政權真值得你去跪舔?
你早d死就唔會老,識得思考就唔會嘮嘈。

你正一民主教徒典範。得個“嘈”字。

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-1-15 08:32 PM 發表

精英?精子就真。

選邊個使乜我郁手?

蹺埋雙手有人代勞,不知幾舒服。

睇下台灣果的人,依家咪自作自受囉。
原來各下勁過你加城,你兆機等。

引用:
原帖由 廿一比一 於 2017-1-17 17:12 發表

原來各下勁過你加城,你兆機等。
咁又系;佢地選。選得好我坐享其成,選得衰佢地畀人小,關我九事?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]