• 瀏覽: 2,244
  • 回覆: 34
引用:
原帖由 smart889 於 2017-1-14 04:23 PM 發表

新加坡吸納佐80萬大陸人,人均GDP由97前低過香港到依家高過香港差唔多兩倍。香港依家係吸納太少大陸人才。泛民刻意誤導港人,目的係想害死香港。
人地個d唔係鄉下妹嫁阿伯去固喎!

咁香港係咪要學下新加坡,凡大陸人要申請單程證,必須有大學學歷,英文至少有雅思6級?

引用:
原帖由 glycine 於 2017-1-15 22:49 發表

人地個d唔係鄉下妹嫁阿伯去固喎!

咁香港係咪要學下新加坡,凡大陸人要申請單程證,必須有大學學歷,英文至少有雅思6級?
抹黑完大陸,依家又話要吸納大陸人材。攪清楚自己有冇神精錯亂先啦。
去新加坡嘅人全部單身嘅,無父母老婆子女嘅。

引用:
原帖由 smart889 於 2017-1-15 11:15 PM 發表

抹黑完大陸,依家又話要吸納大陸人材。攪清楚自己有冇神精錯亂先啦。
新加坡鼓勵大學生同大學生結婚生仔,但無大學學歴嘅夫妻,自己願意結紥唔生 BB 先有獎金。

果然係好地方,蝗蟲快d去。

引用:
原帖由 smart889 於 2017-1-15 11:15 PM 發表

新加坡鼓勵大學生同大學生結婚生仔,但無大學學歴嘅夫妻,自己願意結紥唔生 BB 先有獎金。

引用:
原帖由 glycine 於 2017-1-16 00:18 發表

你係唔係原居民,如果唔係,自己都係蝗蟲,蝗後代,自己咒罵自己嘅人只能係精神病人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]