• 瀏覽: 2,694
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
美日是講人道和公義的國家,絕對不會以平民為目標
但暴虐的共產黨 會不會用焦土政策轟炸香港的公路,機埸,碼頭,很難說

引用:
原帖由 lubet 於 2016-12-8 12:15 PM 發表
但暴虐的共產黨 會不會用焦土政策轟炸香港的公路,機埸,碼頭,很難說
美國進行過東京大轟炸, 兩次原子彈轟炸. 日本進行過731部隊, 南京大屠殺. 大量平民中招你都可以視而不見?

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2016-12-6 11:10 PM 發表
香港應該是庫爾德人, 在美國保護下, 有自主
你果70萬本土精英三角虱軍投曬降

引用:
原帖由 lubet 於 2016-12-8 12:15 PM 發表
你是否有閱讀障礙症?快快看大夫吧,尾腳殺50萬名兒童還叫人道公義,CLS,孩油一地都係,真的非常亮麗.

港中彈-可以核戰了

引用:
原帖由 廿一比一 於 2016-12-8 11:43 發表

又唔好咁老定,你怎知戰時會在香港有咩武備部署?淨係香港機場已可以是戰略攻擊目標了。
個機場在大嶼山,
只有大橋連接,
又無有保護嘅停機位 ,
放飛機在哪,唔要炸毀跑道,
兩個炸彈,炸傷嘅那裡嘅飛機,
重著數,,,。

軍用機場,最難入手係有保護嘅停機坪,其次係油料保給,最后才是跑道。

引用:
對, 美國是正義的, 打錯左都只係用錯左舊版地圖啫 ...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]