• 瀏覽: 10,129
  • 回覆: 102
  • 追帖: 1
一邊咁武勇打人屁屁,一邊又幻想人哋老人家幫你出頭攞返幾架綿羊仔,紅面又你,白面又你

係咪經濟衰退到精神分裂呢?

沒有縱深,武器再多都沒用。一次飽和打擊小島已經陸沉。

用縱深去拖延敵人入侵,系拿人民性命財產較飛。。

星州不會失半吋國土,半分主權,先下手為強,,

引用:
原帖由 風中老叔 於 2016-12-7 22:07 發表

咁汶萊呢?裝甲車呢?

強大的國防,為了將來沒有後悔。
比較他國冇乜意義。

引用:
原帖由 風中老叔 於 2016-12-7 22:57 發表
比較他國冇乜意義。
強大的國防?香港不費一兵一卒就扣押星最強裝甲車,有幾強大?

引用:
原帖由 風中老叔 於 2016-12-7 22:57 發表
比較他國冇乜意義。
嘅然你覺得香港無理扣押,點解唔用強大的國防壓港?點解唔派軍艦救在也門尊貴的星公民?強大的國防要來防乜?

好一個比較他國無意義,竟然出自一個成日話邊個邊個國家唔夠佢勁嘅中風口中,哈哈

比較他國無意義,以後又多一句

不言輕兵。
兵,凶也!

引用:
原帖由 風中老叔 於 2016-12-7 23:21 發表
不言輕兵。
兵,凶也!
不言輕兵,你口中尊貴的公民在也門有生命危險都屬輕?畀咁多軍費星公民性命只係輕?以後再多一句。

引用:
原帖由 風中老叔 於 2016-12-7 22:07 發表

什麼拿人民性命財產較飛?你話星人民性命只屬輕喎。

引用:
原帖由 風中老叔 於 2016-12-7 11:21 PM 發表
不言輕兵。
兵,凶也!
無L用,就認咗佢

引用:
原帖由 pphk77 於 2016-12-8 10:10 發表

無L用,就認咗佢
七叔好搞笑㗎,佢話星公民性命屬輕或連輕都不如,叫星研製首創量子陸上移動電磁彈射器,佢就話資源有限,又要士兵冒額外風險,計來計去原來星公民性命及唔上士兵性命,如果發生戰爭,就應該由人民幫士兵擋子彈啦。

我有無講錯呀老叔,另外我地香港人性命好矜貴,咁即係比坡人高等,你以後見到香港人應該要敬禮,知道嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]