• 瀏覽: 13,299
  • 回覆: 209
兩隻人間妖獸。

呢兩個智障就係要用香港的漏洞來搞事

鬼佬,阿差,阿星真係唔好隨便哎呀

仲要喺莊嚴嘅宣誓時侯講喎

引用:
原帖由 wongjeanng 於 2016-10-21 07:20 PM 發表
仲要喺莊嚴嘅宣誓時侯講喎
咁先有氣勢呀!

打緊麻雀講吊x老x,同結婚上台講完全唔同結果!  果兩個白痴真係無人教佢地,害L死自己全家必然.....

兩個最慘仲未知自己有幾乚獲!

引用:
原帖由 terra_6630 於 2016-10-21 07:03 PM 發表
評論:當一個人連基本尊重都唔識,有乜資格做議員?只會教壞下一代!

https://thestandnews.com/politics/%E6%94%AF%E9%82%A3%E8%AB%96-%E9%AD%9A%E6%AD%BB%E7%B6%B2%E7%A0%B4-%E7%84%A1%E4%BA%8B%E7%94%9F%E9%9D% ...
嘩,連同路人立場新聞都插兼劃清界線,呢兩條友死得.

小鳳姐唱到斷氣啦,俾佢抖下啦

呢2隻食屎狗,有無老豆老母生?

引用:
原帖由 藥水王 於 2016-10-21 08:23 PM 發表
呢2隻食屎狗,有無老豆老母生?
有佢老豆都話冇地方扑小三

係香港d教棍搞到d後生唔知咩叫場合啫。

引用:
原帖由 terra_6630 於 2016-10-21 07:05 PM 發表
你可以罵大陸人是蝗蟲、是蠻夷也無所謂,反正他們很多就是這樣子,你罵他,他們心裡認的。但你以香港立法會候任議員的身份罵中國是「支那」,之前還要加上re-f**king,那就無藥可救。共產黨不跟你鬥到底,他們就不必 ...
冇一個黃絲夠膽回你啊!

基本尊重都唔識,可以信佢哋嗎?自己辭職啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]