• 瀏覽: 141,564
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2016-10-15 12:54 發表
垃圾新巴D車又殘又舊⋯⋯⋯司機駕駛速度慢過電車⋯⋯⋯甘嘅服務態度系 689 精英貪得儘貪無工作能力無冧用班底先會繼續同呢間垃圾公司續牌⋯⋯⋯特衰正苦唔 ...
一分錢,一分貨!你想舒服,就是要付出代價!

引用:
原帖由 陳嘉章 於 2017-6-24 08:16 PM 發表

一分錢,一分貨!你想舒服,就是要付出代價!
寧願㨂搭電車⋯⋯⋯

梨魯味⋯⋯⋯新巴乜倫事⋯⋯⋯呆等20分鐘都無車⋯⋯⋯官商鄕勾結⋯⋯⋯新巴執Q左佢啦⋯⋯⋯

新/城巴所提供之服務完全唔合格都可以繼到經營權⋯⋯⋯

新巴嘅服務已令人覺得討厭⋯⋯⋯點解可以成日隨意改終點站⋯⋯⋯票價係唔係可以減半⋯⋯⋯特區政府有關部門無理由繼續續經營權俾新世界集團⋯⋯⋯

您老闆⋯⋯⋯等咗20分鐘部百佳新巴隨意改終點站⋯⋯⋯乜久事特區政府有關部門完全無工作能力擦鞋既得利益高官班底仲可以繼續續經營權俾新世界集團⋯⋯⋯

等咗20分鐘城巴都無車⋯⋯⋯乜久事特區政府完全無工作能力左手交右手既得利益官商鄕勾結擦鞋高官班底超過20年⋯⋯⋯咁銀差質素仲可以繼續續經營權⋯⋯⋯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
部福佳新巴乜久事可以隨意改終點站⋯⋯特區政府有關部門完全無工作能力擦鞋既得利益高官班底仲可以繼續續經營權俾新巴⋯⋯⋯

乜新巴可以隨意改終點站⋯⋯⋯乜久事特區政府有關部門完全無工作能力擦鞋既得利益高官班底仲可以繼續續經營權呢D劣質服務公司⋯⋯⋯

乜新巴可以隨便改終點站⋯⋯⋯乜久事特區政府有關部門完全無工作能力擦鞋既得利益高薪高官班底仲可以繼續續經營權呢D劣質服務公司⋯⋯⋯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]